Welke Versie Van Windows Is De Beste

Inhoudsopgave:

Welke Versie Van Windows Is De Beste
Welke Versie Van Windows Is De Beste

Video: Welke Versie Van Windows Is De Beste

Video: Welke Versie Van Windows Is De Beste
Video: Windows 10 HOME vs PRO, Welke versie moet ik kiezen? | TechTime 2024, Mei
Anonim

Microsoft Windows is tegenwoordig een van de meest populaire besturingssystemen (OS). In de loop van zijn geschiedenis is het aanzienlijk veranderd en is het in een groot aantal versies uitgebracht. De beoordeling van de grootste geschiktheid van een bepaalde Windows wordt gemaakt door de belangrijkste systeemparameters die voor elke gebruiker afzonderlijk van belang zijn, met elkaar te vergelijken.

Welke versie van Windows is de beste
Welke versie van Windows is de beste

instructies:

Stap 1

De meest recente versie van het besturingssysteem is Windows 8.1, dat op een aantal punten verschilt van eerdere besturingssystemen. Dus, in vergelijking met de vorige Windows 7, ontving de nieuwe G8 de Metro-interface, die in de toekomst bedoeld is om het hele concept van het gebruik van het systeem te veranderen.

Stap 2

Deze nieuwigheid werd op verschillende manieren door gebruikers opgevangen. Sommige mensen die deze versie van Windows hebben geïnstalleerd, waren teleurgesteld over de mogelijkheden van de nieuwe interface en de veranderingen die het systeem als geheel beïnvloedden. Sommige gebruikers vonden Metro op hun eigen manier handig. Dus als u een nieuw concept van werken met een systeem van Microsoft wilt proberen, zal deze versie van het besturingssysteem het beste bij u passen.

Stap 3

Het is vermeldenswaard dat de Metro-interface de standaard Windows-shell niet heeft vervangen. De meeste bewerkingen voor het werken met programma's en bestanden worden nog steeds uitgevoerd met behulp van het klassieke Windows-bureaublad, waarvan de implementatie in de versie van Windows 95 verscheen.

Stap 4

Als u de nieuwe benadering van het werken met Microsoft-software niet leuk vindt, is Windows versie 7 uw beste keuze. Het kan nog steeds niet als verouderd worden beschouwd en wordt gebruikt op de meeste moderne computers met een vooraf geïnstalleerd besturingssysteem.

Stap 5

Dit systeem bevat bugfixes die zijn gemaakt in Windows Vista, erkend als een fout voor Microsoft. Windows 7 heeft ook een aantal voordelen ten opzichte van Windows XP, zoals aanzienlijk verbeterde prestaties, gekoppeld aan de implementatie van de nieuwe grafische interface van Windows Aero, waarmee u prachtige beelden kunt krijgen op moderne computers.

Stap 6

Windows 7 heeft verbeterde driverondersteuning voor de hardware die op de computer is geïnstalleerd en voor het branden van schijfkopieën. De meeste moderne programma's worden tegenwoordig uitgebracht met de verwachting dat ze in de omgeving van dit systeem zullen werken, en daarom wordt het gebruik ervan verplicht als u de nieuwste versies van verschillende programma's wilt gebruiken.

Aanbevolen: