Hoe Zich Te Verplaatsen In Star Force

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Verplaatsen In Star Force
Hoe Zich Te Verplaatsen In Star Force

Video: Hoe Zich Te Verplaatsen In Star Force

Video: Hoe Zich Te Verplaatsen In Star Force
Video: Scrolling and Star Force Guide! - Maplestory 2020 2024, Mei
Anonim

Star-force is een kopieerbeveiligingssysteem voor schijven. Het wordt voornamelijk gebruikt door game-uitgevers, zodat gebruikers gelicentieerde schijven kopen in plaats van een gehackt spel van internet te downloaden. Vaak is het bij het starten van een game nodig om een schijf met de game in de drive te hebben.

Hoe zich te verplaatsen in Star Force
Hoe zich te verplaatsen in Star Force

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Download de benodigde software om Starforce-beveiliging te omzeilen. Download en installeer eerst het programma Alcohol 120% niet lager dan versie 1.9.2 (registratie vereist). U kunt het downloaden van de website: www.alcohol-soft.com.

Stap 2

Download ook de gratis Daemon-tools versie 4.0 van www.daemon-tools.cc. Installeer programma's om StarfForce-beveiliging te verwijderen. Start je computer opnieuw op.

Stap 3

Start het Alcohol-programma, selecteer het menu "Bestand" in het hoofdvenster van het programma en selecteer vervolgens het item "Instellingen". Open achtereenvolgens de secties "Emulatie" en "Extra-emulatie", vink de vakjes in alle items aan. Klik op de knop "OK" en plaats de schijf waarvan u de StarForce-beveiliging wilt verwijderen.

Stap 4

Ga naar het menu "Bestand", selecteer "Afbeelding maken". Selecteer vervolgens het station met de schijf, vink de vakjes aan in de items: "Gegevens lezen van de huidige schijf", "Gegevenspositionering meten", selecteer het gegevenstype "Aangepast", klik op "Volgende". Selecteer "Hoge" snelheid. Nadat u de afbeelding hebt gemaakt, schakelt u de computer uit en koppelt u de schijven los. Zet uw computer aan.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Daemon-tools in de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Selecteer het gedeelte Emulatie van het contextmenu, vink het RMPS-item aan. Selecteer vervolgens de virtuele schijf, de opdracht Afbeelding monteren, in het geopende venster selecteert u het afbeeldingsbestand dat is gemaakt met het programma Alcohol.

Stap 6

Open de map met het geïnstalleerde spel, zoek daar een map met de naam Drive. Ga naar het menu "Start", selecteer de opdracht "Configuratiescherm" en vervolgens de optie "Hardware-installatie". Klik op de knop "Volgende", je moet het stuurprogramma installeren om de bescherming van het spel te omzeilen.

Stap 7

Selecteer de optie "Het apparaat is al verbonden", klik op "Volgende", ga naar de onderkant van de lijst, selecteer het commando "Een nieuw apparaat toevoegen". Selecteer in het volgende venster het commando "Hardware handmatig uit de lijst installeren". Klik vervolgens op Alle apparaten weergeven en selecteer de optie Schijf hebben. Klik volgende. Voeg het bestand dev000.inf toe. Het bevindt zich in de Drive-map van het geïnstalleerde spel. Verwijder vervolgens het spel en installeer het opnieuw.

Aanbevolen: