Achtergrond Wijzigen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Achtergrond Wijzigen In Windows 7
Achtergrond Wijzigen In Windows 7

Video: Achtergrond Wijzigen In Windows 7

Video: Achtergrond Wijzigen In Windows 7
Video: Hoe kun je je achtergrond veranderen -Windows 7- (Tutorial) 2024, Mei
Anonim

De bureaubladachtergrond in Windows-besturingssystemen is de achtergrondafbeelding van het startscherm. De gebruiker wordt uitgenodigd om een afbeelding uit standaardafbeeldingen als bureaubladachtergrond te selecteren of zijn eigen afbeelding (foto) te plaatsen die overeenkomt met de schermresolutie van de monitor.

Achtergrond wijzigen in Windows 7
Achtergrond wijzigen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Minimaliseer of sluit alle actieve programma's, vensters en mappen. Om snel alle geopende vensters te minimaliseren, klikt u eenmaal met de linkermuisknop op de knop "Alle vensters minimaliseren" aan de rechterkant van de Windows-taakbalk.

Stap 2

Klik eenmaal met de rechtermuisknop op een plaats op het bureaublad die vrij is van pictogrammen, gadgets, mappen en bestanden. Er wordt een lijst met instellingen voor het uiterlijk, de weergave en de personalisatie van het bureaublad geopend.

Stap 3

In de lijst die wordt geopend, klikt u eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Personalisatie". Er verschijnt een dialoogvenster waarin u de beeld- en geluidsinstellingen voor uw computer kunt aanpassen.

Stap 4

Klik in het dialoogvenster "Het beeld en geluid van uw computer wijzigen" op de regel "Bureaubladachtergrond", die zich onderaan het venster bevindt. Dit opent het gebied voor selectie en instellingen van individuele parameters van de achtergrondafbeelding van het bureaublad. Dit gebied toont miniaturen van de gebruikte achtergrondafbeeldingen en de basisinstellingen voor de door de gebruiker geselecteerde achtergrond.

Stap 5

Kies een achtergrond uit de achtergronden die beschikbaar zijn in het Windows 7-besturingssysteem, of voeg uw eigen achtergrond toe. Om uw eigen achtergrond te selecteren, klikt u op de regel "Bladeren …" bovenaan het geopende venster, geeft u de map op waarin het aangepaste afbeeldingsbestand zich bevindt en klikt u op de knop OK. Het voorbeeld toont dan miniaturen van de afbeeldingen die zich in de door de gebruiker geselecteerde map of bibliotheek bevinden.

Stap 6

Klik eenmaal met de linkermuisknop op de miniatuur van de gewenste afbeelding en klik op de knop "Wijzigingen opslaan". De achtergrondafbeelding van het hoofdscherm verandert zonder dat u het systeem opnieuw hoeft op te starten.

Aanbevolen: