Hoe Windows Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Op Te Slaan
Hoe Windows Op Te Slaan

Video: Hoe Windows Op Te Slaan

Video: Hoe Windows Op Te Slaan
Video: Windows 10 basics Differences between save and save as 2023, Maart
Anonim

Het gevaar bestaat altijd dat u het gehele geconfigureerde besturingssysteem en alle instellingen in één keer kwijtraakt, bijvoorbeeld door een harde schijfstoring. Aan de andere kant, wanneer u een besturingssysteem opnieuw installeert, wilt u altijd uw instellingen opslaan en geen tijd verspillen aan het herstellen ervan. Gelukkig zijn er tools om je hierbij te helpen.

Hoe Windows op te slaan
Hoe Windows op te slaan

instructies:

Stap 1

Om gegevens en instellingen van de ene versie van het besturingssysteem naar de andere over te zetten, kunt u het ingebouwde hulpprogramma voor gegevensoverdracht van Windows gebruiken. Het zal instellingen en gegevens overdragen, maar geen programma's, u moet ze zelf installeren.

Stap 2

NTBackup slaat gebruikersbestanden en -mappen op als platte tekstbestanden die kunnen worden bewerkt met Kladblok. Het programma kan een compleet beeld van uw systeem maken en is in staat veranderingen in de hardwareconfiguratie op te merken.

Stap 3

COMODO Backup biedt een volledige functionele set van back-up en bestandssynchronisatie, verschilt in installatiegemak en is helemaal gratis.

Populair per onderwerp