Computerdiagnoseprogramma's

Inhoudsopgave:

Computerdiagnoseprogramma's
Computerdiagnoseprogramma's

Video: Computerdiagnoseprogramma's

Video: Computerdiagnoseprogramma's
Video: БЕСПЛАТНЫЕ программы, которые должны быть на КАЖДОМ ПК ... 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker wordt vroeg of laat gedwongen een computer te diagnosticeren, fouten in de werking van apparatuur of programma's te identificeren en te elimineren. De oplossing van dergelijke problemen is onmogelijk zonder het gebruik van speciale hulpprogramma's - systeemanalysatoren. Met behulp hiervan kunt u een algemeen beeld krijgen van de computerconfiguratie, informatie over de temperatuur van de centrale en GPU, harde schijf, enz., prestaties meten en vergelijken, een rapport genereren en verzenden. Het blijft alleen om het meest geschikte programma uit de set te kiezen. Overweeg hiervoor de meest populaire onder hen.

Computerdiagnose
Computerdiagnose

instructies:

Stap 1

HWiNFO. Een van de beste software in zijn klasse, gratis verspreid. Hiermee kunt u gedetailleerde informatie bekijken over de software en hardware van uw computer, waaronder sensorinformatie, prestatiemetingen van benchmarks, rapporten genereren en meer. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en brede mogelijkheden voor maatwerk. Heeft versies voor 32- en 64-bits, evenals DOS-systemen. Geen installatie vereist. Het wordt actief ontwikkeld. De grootte van het programma is ongeveer 2,4 MB.

HWiNFO
HWiNFO

Stap 2

AIDA64. Een ander populair hulpprogramma voor het verkrijgen van informatie over hardware en de bijbehorende diagnostiek, inclusief informatie over geïnstalleerde programma's, stuurprogramma's, enz. Het heeft geavanceerde prestatietestmogelijkheden en een gestructureerde Russische interface. Het wordt gedistribueerd onder een betaalde licentie in vier versies: voor liefhebbers, technici, bedrijven en netwerkbeheer. Heeft een volledig functionele proefversie van 30 dagen. Geen installatie vereist. De grootte van het programma is ongeveer 15 MB.

AIDA64
AIDA64

Stap 3

Speccy. Nog een gratis tool voor het bekijken van gedetailleerde systeeminformatie over een computer. Heeft de basisfuncties van programma's van deze klasse. Verschilt in eenvoud en duidelijkheid van de interface in het Russisch. Aanbevolen voor onervaren gebruikers. Installatie is optioneel. De grootte van het programma is ongeveer 4,7 MB.

Speccy
Speccy

Stap 4

ASTRA32. Betaald meertalig hulpprogramma voor het bepalen van de configuratie en diagnostiek van een computer. Heeft geavanceerde functionaliteit voor het werken met apparatuur en programma's, interactie met andere applicaties. U kunt vanaf de opdrachtregel werken en zoeken naar ontbrekende stuurprogramma's. Ondersteunt de volledige lijn van Microsoft Windows-besturingssystemen (32- en 64-bits). Installatie is optioneel. De grootte van het programma is ongeveer 2 MB.

ASTRA32
ASTRA32

Stap 5

SiSoftware Sandra. Populair hulpprogramma voor het analyseren en diagnosticeren van hardware en Microsoft Windows-besturingssystemen. Het wordt gekenmerkt door geavanceerde mogelijkheden voor het werken met rapporten (verzenden per fax, mail, uploaden naar databases) en ondersteunt vele bronnen voor het verzamelen van informatie (PDA's, smartphones). Er is een beperkte gratis versie beschikbaar. Heeft een duidelijke interface in het Russisch. Ondersteunt 32- en 64-bits systemen en Windows Mobile. De grootte van het programma is 65 MB.