Hoe De Taalbalk Op Een Computer Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taalbalk Op Een Computer Te Herstellen
Hoe De Taalbalk Op Een Computer Te Herstellen

Video: Hoe De Taalbalk Op Een Computer Te Herstellen

Video: Hoe De Taalbalk Op Een Computer Te Herstellen
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

De taalbalk is een van de tools op de taakbalk van Windows-besturingssystemen. Het toont de invoertaal die momenteel is ingeschakeld. De taalbalk kan worden verwijderd en hersteld vanuit de taakbalk.

Hoe de taalbalk op een computer te herstellen
Hoe de taalbalk op een computer te herstellen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de taalbalk terug te zetten naar de taakbalk. De eerste en de gemakkelijkste is om het besturingssysteem opnieuw op te starten. Soms, bijvoorbeeld door onjuiste installatie van het programma of door virussen, kunnen er fouten in het systeem optreden; na een herstart kan het paneel weer op zijn plaats terugkeren.

Stap 2

Als het opnieuw opstarten niet heeft geholpen, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en vervolgens op het bovenste item "Werkbalken". Controleer of het selectievakje "Taalbalk" is aangevinkt. Zo niet, trek het aan.

Stap 3

Als het item "Taalbalk" ontbreekt. Klik op "Start" - "Configuratiescherm" - "Regionale en taalopties". Selecteer het tabblad "Talen", klik daarop op de knop "Details". Zoek vervolgens op het tabblad Opties de knop Taalbalk. Als het actief is (u kunt erop klikken), klik en vink het vakje "Toon de taalbalk op het bureaublad" aan. Dan "Toepassen" - "Ok".

Stap 4

Als de taalbalk nog steeds niet verschijnt, herhaalt u de tweede stap opnieuw. Start vervolgens uw computer opnieuw op en voer stap 2 opnieuw uit.

Stap 5

Als in de derde stap de knop "Taalbalk" inactief was (deze kon niet worden ingedrukt). Ga naar "Configuratiescherm" - "Regionale en taalopties", open het tabblad "Talen", klik op de knop "Details" en selecteer het tabblad "Geavanceerd". Controleer of het selectievakje naast "Extra tekstservices uitschakelen" is aangevinkt. Als dit het geval is, schakelt u dit selectievakje uit. Nu kunt u het tabblad "Opties", waarop de knop "Taalbalk" actief is geworden, opnieuw openen en de derde stap opnieuw doorlopen.

Stap 6

Start na alle stappen opnieuw op. De taalbalk zou nu moeten verschijnen. Als dit nog steeds niet het geval is, gaat u opnieuw naar stap twee.

Stap 7

Als u wilt dat de taalbalk altijd op de taakbalk wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteert u "Eigenschappen" - de knop "Configureren". Zoek in de lijst Huidige items het pictogram Ru of En. Klik erop. Selecteer Altijd weergeven en klik vervolgens op OK.

Aanbevolen: