Een Video Opnemen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Een Video Opnemen In Minecraft
Een Video Opnemen In Minecraft

Video: Een Video Opnemen In Minecraft

Video: Een Video Opnemen In Minecraft
Video: Roblox Minecraft of Fortnite video opnemen voor YouTube 2024, April
Anonim

Veel toegewijde Minecraft-fans hebben veel ervaring en kennis verzameld die nuttig is voor succes bij het spelen van hun favoriete spel. Bovendien zouden ze het niet erg vinden om dergelijke informatie met andere spelers te delen, zelfs door een video-instructie op te nemen en de resulterende video vervolgens te uploaden naar een populaire hosting. Het probleem voor sommigen is echter hoe dergelijke intenties precies moeten worden uitgevoerd.

Al deze virtuele schoonheid kan op video worden vastgelegd
Al deze virtuele schoonheid kan op video worden vastgelegd

Noodzakelijk

  • - speciale programma's voor het opnemen en bewerken van video's
  • - speciale mods

instructies:

Stap 1

Als je ook ongeduldig bent om je prestaties in Minecraft te delen: om te laten zien hoe vaardig je door de moeilijkste kaarten gaat, welke prachtige huizen je bouwt, hoe succesvol in gevechten met verschillende mobs, enz., - installeer, naar het voorbeeld van veel van uw collega's, het programma Fraps. Hiermee kunt u video's opnemen in redelijk hoge definitie. Download het installatieprogramma van dit programma en doorloop een eenvoudige installatieprocedure.

Stap 2

Open Fraps voor de juiste instelling. Selecteer daarin het tabblad Films en geef daarin, door op Wijzigen te klikken, het pad op waar de video's moeten worden opgeslagen. Identificeer de schijf met de meeste vrije ruimte voor dit geval, aangezien videobestanden veel mega- en zelfs gigabytes in beslag nemen. Trouwens, het programma is zo ontworpen dat het niet alleen mogelijk is om geluiden op te nemen van het spel zelf, maar ook van wat de gamer in de microfoon uitzendt. Deze optie is erg handig voor videogidsen (bijvoorbeeld over verschillende mods en acties).

Stap 3

Voer in de regel Sneltoets voor schermopname de toets in en druk op waarmee het video-opnameproces wordt gestart / gepauzeerd. Het is beter als dit de bovenste knoppen van het toetsenbord zijn (F1-F12). Merk ook op welke fps (frames per seconde) het beste voor u werkt. Onthoud: hoe hoger het getal, hoe beter de kwaliteit van de uitgevoerde video.

Stap 4

Uw voltooide opname zal een zeer groot "gewicht" hebben. U kunt het in dit formulier niet op een van de internethostingservices plaatsen. Comprimeer daarom bestanden met speciale programma's waarmee u de afbeelding vele malen kunt verkleinen zonder de kwaliteit te verliezen. Een van de meest voorkomende is Sony Vegas, maar er zijn ook andere zoals Adobe Premiere, Pinnacle Studio, enz. Installeer naar eigen goeddunken een van deze programma's op de computer waarop u Minecraft speelt. Verminder het volume van beeldmateriaal dankzij het.

Stap 5

Probeer ook enkele speciale Minecraft-mods die video-opname-opties aan de gameplay toevoegen. Een daarvan is MineVideo. Het verschil met programma's van "derde partijen" is dat het het spel niet verstoort, omdat het de FPS niet wegneemt (de kans is dus meerdere keren kleiner dat het vastloopt). Download het installatieprogramma voor deze mod, pak het uit, breng de inhoud over naar de mods van je Minecraft Forge en maak een speciale map in dit programma waar de opgenomen video's naartoe gaan.

Stap 6

Als je een Linux-computer hebt, gebruik dan Kazam om er video op te screenen. Dit programma neemt de FPS in games niet weg. Bovendien kunt u niet alleen gamegeluiden opnemen, maar ook microfoongeluiden. U zult de eenvoudige interface van dit programma gemakkelijk begrijpen. Selecteer daar de gewenste instellingen. Als de standaard FPS bijvoorbeeld 15 was, is het beter om deze te verhogen - bij een lage framesnelheid ziet de game er niet goed uit. Nadat je een van de bovenstaande programma's hebt gekozen en volgens de instructies hebt geïnstalleerd, kun je genieten van het proces van video-opname.

Aanbevolen: