Hoe Een Koe Te Temmen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Koe Te Temmen In Minecraft
Hoe Een Koe Te Temmen In Minecraft

Video: Hoe Een Koe Te Temmen In Minecraft

Video: Hoe Een Koe Te Temmen In Minecraft
Video: Minecraft dieren temmen 2024, April
Anonim

Je personage in Minecraft moet constant eten, anders krijgt hij honger en sterft hij. De belangrijkste voedselbron in het spel zijn dieren. Van hen kun je vlees krijgen, evenals andere nuttige items. De koe is misschien wel het meest bruikbare dier. Naast vlees kun je er huiden van krijgen, waar je een pantser van kunt maken. Om altijd de juiste hoeveelheid van deze items bij de hand te hebben, moeten er koeien worden gefokt.

Hoe een koe te temmen in Minecraft
Hoe een koe te temmen in Minecraft

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een pen bouwen. Het is gemaakt van blokken van een hek en een poort. Maak een vlakke ondergrond schoon en plaats een barrière van ongeveer 10x10 blokken. Installeer de hoekstukken van het hek en voeg ze vervolgens toe rond de omtrek. Installeer een loopdeur tussen de twee schuttingblokken. Het bijzondere van dit type omheining is dat dieren er niet overheen kunnen springen, maar ze zullen altijd in het zicht blijven.

Stap 2

Groei tarwe. Zaden worden verkregen door blokken gras te breken met een kans van 1:10. Graaf daarna een gat van 1 blok diep en 1 blok breed en 10-12 blokken lang. Gebruik een schoffel om de grond in de buurt van het water los te maken. Plant dan de zaden daar. Binnen 1-2 dagen zal de tarwe ontkiemen. Verzamel het door met de linkermuisknop op de basis van het blok te klikken.

Stap 3

Neem een armvol tarwe in je handen en ga naar de koe. Na een tijdje komt ze naar je toe. Als je een eindje gaat, blijft de koe je volgen. Gebruik deze techniek om het dier naar de pen te brengen. Het is beter om meerdere koeien tegelijk te leiden, dit zal de taak enorm vergemakkelijken.

Stap 4

Nadat er minimaal twee dieren in het hok zitten, kun je beginnen met fokken. Klik met de rechtermuisknop op de koe terwijl je een blok tarwe vasthoudt. Als er harten boven het dier verschijnen, dan heb je alles goed gedaan. Herhaal deze handeling bij de andere koe. Zodra de twee koeien elkaar ontmoeten, verschijnt er een kalf in je hok. Na een tijdje zal hij een volwassen koe worden.

Aanbevolen: