Waarom Asus-laptop Plotseling Wordt Afgesloten

Inhoudsopgave:

Waarom Asus-laptop Plotseling Wordt Afgesloten
Waarom Asus-laptop Plotseling Wordt Afgesloten

Video: Waarom Asus-laptop Plotseling Wordt Afgesloten

Video: Waarom Asus-laptop Plotseling Wordt Afgesloten
Video: Обзор на ноутбук ASUS X509UJ (i3/8GB/256GB SSD/MX230/IPS) 2024, Maart
Anonim

Asus-laptops zijn zeer betrouwbaar en duurzaam. Sommige gebruikers ondervinden echter een probleem waarbij een Asus-laptop plotseling overbelast of uitvalt tijdens het werken. In dit artikel worden de belangrijkste redenen voor dit abnormale apparaatgedrag beschreven.

Waarom Asus-laptop plotseling wordt afgesloten
Waarom Asus-laptop plotseling wordt afgesloten

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste en meest voorkomende probleem bij laptops is dat na verloop van tijd de ventilatiegaatjes in de behuizing verstopt raken. Daarom, als uw mobiele apparaat minstens twee jaar oud is en het wordt uitgeschakeld tijdens een zware belasting (games, Adobe Photoshop en soortgelijke zware toepassingen), moet het worden schoongemaakt.

Een gewone stofzuiger helpt niet veel. Stof wordt beter uitgeblazen dan uitgeblazen. Een uitstekende compressor voor autowielen. Richt de luchtstroom in de ventilatiesleuven van de Asus laptoptas.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de laptop lucht nodig heeft om door de ventilatieopeningen aan de onderkant van het chassis te stromen. Daarom, als de laptop alleen overbelast of uitschakelt bij gebruik op zachte oppervlakken: een bed, een bank, dan is de oorzaak van de storing in strijd met de werkingsregels. Controleer of deze verschijnt als de laptop op tafel ligt.

Stap 3

Asus-laptops hebben nog een bijzonderheid. Het kan ook om softwareredenen worden uitgeschakeld. Als het probleem zich manifesteert na de volgende Windows 8.1-update op uw laptop, moet u de videoadapterstuurprogramma's installeren vanaf de officiële Asus-website. Ze zijn geoptimaliseerd om te werken met laptops van deze fabrikant.

Aanbevolen: