Lagen Herstellen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Lagen Herstellen In Photoshop
Lagen Herstellen In Photoshop

Video: Lagen Herstellen In Photoshop

Video: Lagen Herstellen In Photoshop
Video: Leer alles over LAGEN in PHOTOSHOP | Zoom Academy LIVE! 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van laagbewerkingen naar het Adobe Photoshop-programma is hetzelfde als het herstellen van een bestand van de aangebrachte wijzigingen, maar het is niet altijd mogelijk om dit te doen, aangezien het geheugen van het programma een beperkt aantal bewerkingen opslaat.

Lagen herstellen in Photoshop
Lagen herstellen in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Open de werkbalk in Adobe Photoshop, die informatie bevat over de bewerkingen die u hebt uitgevoerd. Open hiervoor het menu "Windows" in het bovenste paneel van de grafische editor en vink het item "Geschiedenis" aan. Daarna zou u in de rechter benedenhoek een nieuw extra venster moeten hebben met twee tabbladen - "Geschiedenis" en "Bewerkingen" (Geschiedenis / Acties in de Engelse versie van Adobe Photoshop).

Stap 2

Selecteer de eerste en bekijk de geschiedenis van wijzigingen met het huidige bestand. Om de lagen te herstellen, moet u het werk dat aan het bestand is gedaan, terugbrengen naar het gewenste niveau waarop alle lagen op hun plaats waren.

Stap 3

Gebruik ook een alternatieve methode voor ongedaan maken om lagen terug te zetten in Adobe Photoshop. Om dit te doen, drukt u in het bewerkingsmenu van de huidige afbeelding op de toetscombinatie Shift + Ctrl + Z of Alt + Ctrl + Z om over te schakelen naar het terugkeren of herhalen van een actie die op de afbeelding is uitgevoerd.

Stap 4

U kunt dit ook doen vanuit het hoofdmenu van het document door de items "Actie ongedaan maken" en "Actie opnieuw uitvoeren" in het gedeelte "Bewerken" van het programmapaneel bovenaan te gebruiken. Deze methode is niet zo handig als de eerste, omdat u niet de volledige geschiedenis van wijzigingen kunt bekijken, waardoor het veel gemakkelijker is om te navigeren en de bewerking van de afbeelding terug te brengen naar de gewenste positie.

Stap 5

Stel het maximale aantal bewerkingen in dat in het geheugen van Adobe Photoshop wordt opgeslagen. Dit zal u helpen als u vaak veel acties op afbeeldingen uitvoert en hun volgorde te veel items bevat om in het geheugen op te slaan met de standaardinstellingen. Dit doe je in de geheugeninstellingen in het menu "Bewerken". U kunt het aantal stappen dat door het programma wordt onthouden, wijzigen tot 1000, maar houd er rekening mee dat Photoshop meer systeembronnen zal gebruiken.

Aanbevolen: