Hoe Een Wachtwoord Te Breken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Te Breken?
Hoe Een Wachtwoord Te Breken?

Video: Hoe Een Wachtwoord Te Breken?

Video: Hoe Een Wachtwoord Te Breken?
Video: Tech Tips: How to create a strong password. 2024, Mei
Anonim

Vaak is het nodig om een wachtwoord op een computer of op sommige documenten te kraken. Er kunnen een groot aantal redenen zijn: van een banale grap tot een wrede wraak. Hoewel er veel manieren en programma's zijn om deze bewerking uit te voeren, moet u bepaalde bewerkingen uitvoeren.

Hoe een wachtwoord te breken?
Hoe een wachtwoord te breken?

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Als u een wachtwoord moet vinden voor een computeraccount of voor sommige bestanden op deze computer, dan is de eenvoudigste manier om dit wachtwoord te bespioneren. U kunt de camera ook installeren en op het toetsenbord richten. Als de computer zich in de buurt bevindt, is dit de meest effectieve methode. De camera kan anders zijn, het belangrijkste is om het niet op te merken.

Stap 2

Als u een wachtwoord voor een account of bestand moet vinden, is het handig om programma's te gebruiken die tot de categorieën bruten behoren. Voor elke site en elk bestandstype zijn verschillende hulpprogramma's gemaakt. Maar het probleem is dat het programma erg traag is. Zelfs op de krachtigste computer kan een wachtwoord een maand en soms jaren brute kracht zijn. Het is ook vermeldenswaard dat het werk van een bruut grotendeels afhangt van de snelheid van internet. U kunt eenvoudig een server op internet huren en het programma daar plaatsen.

Stap 3

Je kunt ook goed nadenken en het wachtwoord handmatig ophalen. Het is bekend dat 15% van de computergebruikers hetzelfde wachtwoord heeft als hun login. In de moderne wereld wordt vaak social engineering gebruikt, dat wil zeggen, je probeert zelf het wachtwoord van de eigenaar te achterhalen.

Stap 4

Als alle bovenstaande methoden niet werken, probeer dan een professionele hacker te vinden die u kan helpen het wachtwoord te kraken. De methode is duur, maar in ruil daarvoor krijgt u een snelle en hoogwaardige uitvoering. Er zijn veel van dergelijke mensen op internet, u hoeft alleen maar de juiste te vinden voor de prijs.

Stap 5

Aangezien het hacken van persoonlijke informatie een strafbaar feit is, moet u zorgvuldig overwegen of u het nodig heeft. Uit een onschuldig grapje kan immers een serieus proces blijken! Probeer ook uw informatie op uw computer te beschermen, want u kunt ook worden gehackt.

Aanbevolen: