Hoe Een Pdf-bestand Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-bestand Te Repareren
Hoe Een Pdf-bestand Te Repareren

Video: Hoe Een Pdf-bestand Te Repareren

Video: Hoe Een Pdf-bestand Te Repareren
Video: Hoe een afbeelding koppelen aan een PDF bestand? 2024, Maart
Anonim

In de workflow worden steeds meer pdf-bestanden gebruikt. Om een PDF-bestand op een computer te bewerken, moet u de dure Adobe Acrobat-software installeren. Er zijn echter andere bewerkingsprogramma's voor zowel pc als Mac.

Hoe een pdf-bestand te repareren
Hoe een pdf-bestand te repareren

instructies:

Stap 1

Open uw browser en ga naar de VeryPDF PDF Editor-website. Het programma is betaald, maar met de proefversie kun je 30 dagen gratis met het programma werken. Download en installeer het op uw computer. Nadat de installatie is voltooid, voert u het programma uit. Klik op de knop Openen op de werkbalk om de PDF te openen die u wilt repareren.

Stap 2

Gebruik de opmerkingentools om opmerkingen in het pdf-bestand achter te laten. Deze tools zijn: stempel ("stempel"), tekstvak ("tekstvak"), notitie ("notitie") en tekenen ("afbeelding"). Klik op het pictogram met twee bubbels en selecteer het gewenste gereedschap ("stempel", tekstvak "," notitie "of" tekening ") om uw opmerkingen toe te voegen.

Stap 3

Om de inhoud van het pdf-bestand te wijzigen, klikt u op de knop met de zwarte pijl naast de knop met het tekstveld. Klik op de knop met het tekstvak om tekst toe te voegen. Klik met de rechtermuisknop ergens in de bestandsinhoud die u wilt wijzigen en selecteer Eigenschappen.

Stap 4

Om een pdf-bestand op een Mac te repareren, opent u een browser en gaat u naar de PDFpen-website. Het programma is betaald, maar er is ook een gratis versie, die verschilt van de betaalde versie door een watermerk op alle opgeslagen bestanden te plaatsen. Download en installeer het op uw computer. Voer na de installatie het programma uit. Het dialoogvenster Bestand openen verschijnt. Selecteer het bestand waarin u wijzigingen wilt aanbrengen.

Stap 5

Gebruik de pictogrammen in de sectie Tools op de werkbalk om het pdf-bestand te repareren. U kunt zowel tekst bewerken als nieuwe toevoegen, maar ook notities achterlaten, objecten tekenen en blokken verplaatsen.

Stap 6

Klik op het menu Bestand en vervolgens op Opslaan als u uw wijzigingen in het bestand wilt opslaan. Of selecteer Opslaan als om alle inhoud op te slaan in een nieuw pdf-bestand.

Aanbevolen: