Welke Video-editor Is De Beste

Inhoudsopgave:

Welke Video-editor Is De Beste
Welke Video-editor Is De Beste

Video: Welke Video-editor Is De Beste

Video: Welke Video-editor Is De Beste
Video: 5 GRATIS VIDEOBEWERKINGSPROGRAMMA'S! 2024, Mei
Anonim

Video's maken is een zeer populaire bezigheid. Er zijn verschillende softwarepakketten die zijn ontworpen voor het bewerken van videobestanden, het toepassen van verschillende effecten, bijsnijden, enz. Er zijn meerdere programma's die zich onderscheiden door een gebruiksvriendelijke interface en voldoende functionaliteit.

Welke video-editor is de beste
Welke video-editor is de beste

Beste video-editors voor beginners

Volgens veel pc-gebruikers is de beste video-editor degene die ze gemakkelijk kunnen achterhalen en waaraan ze kunnen wennen. De meeste videobewerkingssoftware heeft een ingebouwde duidelijke interface voor Russisch sprekende gebruikers, en daarom kan zelfs een beginner ze desgewenst onder de knie krijgen.

De beste video-editor voor beginners is Windows Movie Marker. Het voordeel van dit programma is dat het gratis is, standaard geïnstalleerd op elke Windows-computer. Daarnaast is het makkelijk in gebruik en kun je er dus je videobewerkingstraining mee starten.

De functionaliteit van deze video-editor is echter niet erg overvloedig. Een belangrijke beperking is het werken met een klein aantal bestandsformaten. Bovendien is Movie Maker erg onstabiel bij het uitvoeren van tijdrovende bewerkingen. Als je echter de eenvoudigste vaardigheden van het werken met een dergelijk programma onder de knie hebt, kun je overstappen op een complexere video-editor.

Een andere goede video-editor in het Russisch is VideoMONTAZH. Met dit programma, dat ook geschikt is voor beginnende gebruikers, kun je met verschillende formaten werken. De applicatie ondersteunt populaire extensies MPEG, AVI, MKV, HD en DVD.

Dit videobewerkingsprogramma kan zowel videobestanden als digitale afbeeldingen combineren. Het proces van het maken van video's omvat het toevoegen van fragmenten, het opleggen van handtekeningen, speciale effecten, geluid, bijsnijden, converteren naar het gewenste formaat, het verbeteren van de kwaliteit. Bovendien kunt u met het VideoMONTAZH-programma een video (diavoorstelling, clip) uploaden naar elk draagbaar apparaat en deze uploaden naar YouTube.

De beste video-editors voor zelfverzekerde gebruikers

Als het gaat om de beste video-editors, is Pinnacle Studio Ultimate het vermelden waard. Dit is een van de meest populaire HD-videobewerkingsprogramma's, het heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Deze video-editor is niet ingewikkeld, maar volledig functioneel. Hiermee kunt u uw eigen clip of zelfs een film maken met verschillende animaties, effecten, enz. Met dit programma kunt u professionele titels, ondertitels, enz. maken. Daarnaast heb je tot je beschikking om verlichting, kleurcorrectie, afbeelding te veranderen.

De beste video-editors zijn Sony Vegas Movie Studio Platinum. Dit programma geeft je de mogelijkheid om met video aan de slag te gaan, iets waar niet elke editor op kan bogen. Het verwerken van HD-films is relatief eenvoudig. Je kunt ook veel effecten toevoegen. Videobewerking, geluidsverwerking, Blue-ray-creatie - dit alles kan worden gedaan in Sony Vegas Movie Studio. De meeste professionals gebruiken dit programma.

Als we het echter hebben over de beste video-editor, dan is dit Adobe Premiere Pro CS5. Dit programma bevat een set tools die geschikt zijn voor professionele bewerking. Nadat je een video hebt gemaakt, kun je deze onmiddellijk op schijf branden of hercoderen naar het gewenste formaat.

Er zijn echter andere meningen over de beste video-editor. Veel professionals kiezen bijvoorbeeld voor Ulead Video Studio. Dit is solide en solide software voor degenen die al naar het hoogste niveau zijn verhuisd. De professionele versie van zo'n programma heet Ulead Media Studio.

Aanbevolen: