Hoe Mozilla Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mozilla Te Herstellen
Hoe Mozilla Te Herstellen

Video: Hoe Mozilla Te Herstellen

Video: Hoe Mozilla Te Herstellen
Video: Hoe te repareren dat Gmail niet werkt in Firefox? 2024, Mei
Anonim

Mozilla Firefox is een applicatie die is ontworpen om op internet te werken. De browser kan een logboek bijhouden van de sites die u hebt bezocht, de adressen opslaan van bronnen die zijn toegevoegd aan de "Bladwijzers", bovendien kunt u het uiterlijk naar eigen goeddunken aanpassen. Als u de browser zelf en de instellingen ervan moet herstellen, zijn er enkele details waarmee u rekening moet houden.

Hoe Mozilla te herstellen
Hoe Mozilla te herstellen

instructies:

Stap 1

Als de Mozilla Firefox-browser van uw computer is verwijderd en het installatiebestand niet is opgeslagen, download het dan van internet. Om dit te doen, start u een beschikbare browser en gaat u naar de site op https://mozilla-russia.org (of bezoek de officiële website in het Engels). Klik op de knop Downloaden, geef de map op voor het opslaan van het bestand en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 2

Voer het installatiebestand uit en installeer de applicatie volgens de instructies van de "Installatiewizard" op uw computer. Klik daarna op de Mozilla Firefox-snelkoppeling om de browser te starten. Als u een back-up van bladwijzers hebt gemaakt, importeert u deze in uw browser. Het importeren en exporteren van bladwijzers gaat als volgt.

Stap 3

Om een logboek te exporteren, selecteert u Alle bladwijzers weergeven in het menu Bladwijzers. Het venster "Bibliotheek" wordt geopend. Selecteer in het menu "Importeren en back-uppen" een van de opties: "Back-up" of "Bladwijzers exporteren naar HTML-bestand". In het eerste geval wordt een.json-bestand gemaakt, in het tweede geval in.html-indeling. Geef de map op voor het opslaan van het bestand en klik op de knop "Opslaan".

Stap 4

Om bladwijzers te importeren, opent u het bibliotheekvenster zoals beschreven en selecteert u een van de opdrachten: Bladwijzers importeren uit HTML-bestand of Herstellen in het menu Importeren en back-uppen. Geef de map op waar het bestand met bladwijzers is opgeslagen en druk op de knop "Openen" of druk op de Enter-toets.

Stap 5

De methode voor het verwerken van informatie op internetpagina's wordt ingesteld via het menu "Extra" en het item "Instellingen". Blader door de tabbladen en markeer met een markering alle parameters die u nodig hebt. Wanneer u klaar bent met het herstellen van de bekende instellingen, klikt u op OK om ze van kracht te laten worden.

Stap 6

Om de browser terug te brengen naar het vorige ontwerp, moet u geregistreerd zijn op de site op https://addons.mozilla.org/ru/firefox (add-ons voor Mozilla Firefox) en een map hebben met uw eigen selectie van skins. Log in op de site en kies de ontwerpoptie die je nodig hebt uit je collectie. Ook kun je altijd een nieuw thema of wallpaper kiezen voor de browser op de site.

Stap 7

Als u extensies hebt gebruikt, installeer deze dan opnieuw vanaf de site die in de vorige stap is aangegeven. Om add-ons te beheren, klikt u in het menu "Extra" op het item "Add-ons". Selecteer op het nieuwe tabblad het gedeelte Extensies aan de linkerkant en pas elke add-on naar eigen inzicht aan.

Aanbevolen: