Hoe Maak Je Een Bijschrift Bij Een Foto In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bijschrift Bij Een Foto In Photoshop
Hoe Maak Je Een Bijschrift Bij Een Foto In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Bijschrift Bij Een Foto In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Bijschrift Bij Een Foto In Photoshop
Video: КАК СДЕЛАТЬ ВЕКТОРНЫЙ РИСУНОК ИЗ ФОТО В PHOTOSHOP (без инструмента «Перо») 😱 2024, Mei
Anonim

Een handtekening maken in Photoshop wordt gebruikt om een tekening te beschermen en te markeren als de jouwe. Met behulp van het programma kunt u bijna elke handtekening maken, met het gewenste lettertype en met de juiste functies.

Hoe een foto ondertitelen in
Hoe een foto ondertitelen in

instructies:

Stap 1

Open een Photoshop-venster en wacht tot de programma-interface-elementen zijn geladen. Ga daarna naar het menu "Bestand" - "Nieuw". Selecteer de grootte voor het toekomstige handtekeningbestand in het juiste venster. Klik na het maken van de nodige instellingen op "OK".

Stap 2

Neem uw eigen tekst op de afbeelding op. U kunt ook het gereedschap Vullen in het linkerdeel van het programma gebruiken om de afbeelding effen of met een verloop te maken. Gebruik het gereedschap Tekst om inhoud voor uw handtekening in te voeren. U kunt bovenaan het programmavenster een geschikt lettertype kiezen. Daar kunt u ook de dikte en kleur van de letters instellen, evenals andere weergaveparameters.

Stap 3

Pas de instellingen voor lettertype en achtergrondtransparantie aan met behulp van de opties in de opties voor bewerken. U kunt de tekst van de afbeelding rasteren of de gewenste effecten toepassen in het lagenpaneel in de rechterbenedenhoek van het programma. Na het experimenteren en het maken van de gewenste handtekening, sla het resultaat op, klik vervolgens op de afbeelding met de linkermuisknop en druk op de combinatie van knoppen Ctrl en A, en vervolgens Ctrl en C om de afbeelding te kopiëren.

Stap 4

Open via het menu "Bestand" - "Openen" de foto waaraan u een handtekening wilt toevoegen. Gebruik de toetsencombinatie Ctrl en V om het eerder gekopieerde element te plakken. U kunt ook het menu-item "Bewerken" - "Plakken" gebruiken. Selecteer daarna de tool "Verplaatsen" en gebruik de cursor om het bijschrift naar het gewenste gebied van de foto te verplaatsen.

Stap 5

Als u het formaat van het gebied moet wijzigen, drukt u op de toetsen Ctrl + T om het formaat van het geplakte element te wijzigen met behulp van het gereedschap Transformeren. Zodra de juiste opties zijn toegepast, kunt u een kopie van de ondertekende foto opslaan met de optie "Bestand" - "Opslaan als …". Voer de bestandsnaam en het formaat in en klik vervolgens op "OK". De handtekening is toegevoegd.

Aanbevolen: