Hoe Speel Je Racen

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Racen
Hoe Speel Je Racen

Video: Hoe Speel Je Racen

Video: Hoe Speel Je Racen
Video: NENSI / Нэнси - Дым Сигарет с Ментолом (Official Studio AVI) 1993 2024, Mei
Anonim

Computerspelletjes zijn een geweldige manier om te ontspannen na een drukke dag. De moderne game-industrie biedt een enorme keuze aan producten waarmee u uw vrije tijd kunt besteden en plezier kunt hebben. Een van de soorten games is racen. Je kunt offline spelen, concurreren met de computer, of je kunt de online racemodus gebruiken, concurreren met andere spelers, kijkend welke je vaker kunt winnen.

Hoe speel je racen
Hoe speel je racen

instructies:

Stap 1

Allereerst niet versnellen bij de start. Als u voor de eerste keer op de baan rijdt, haast u zich in geen geval de eerste ronde op volle snelheid, het is voldoende om met gemiddelde snelheid te rijden, bochten en lange stukken te onthouden waar u acceleratie kunt gebruiken. Onthoud de route en probeer nergens tegenaan te botsen om geen kostbare seconden te verspillen.

Stap 2

Gebruik vanaf de tweede ronde versnelling op lange stukken. Het is mogelijk om korte paden te gebruiken, maar niet wenselijk - je kunt vaak een veel hogere snelheid behalen als je de normale route volgt. Vermijd botsingen en provocaties van andere spelers, onthoud dat er duidelijk meer dan twee van jullie in deze race zijn, en als je met iemand in botsing komt, win je niet, maar degene die de botsing ontweek en om de obstakels heen reed.

Stap 3

Verzamel bonussen, maar concentreer je er niet op - het belangrijkste is om als eerste over de finish te komen. Gebruik een harde rem in bochten, onthoud dat het beter is om in een obstakel te passen aan een glijdende kant dan aan de voorkant van de auto. Als je crasht of over de kop slaat, druk je op de resetknop om de baan weer op te gaan zonder tijd te verspillen aan bochten, en gebruik je onmiddellijk alle versnelling die je nodig hebt om de maximale snelheid op te halen.

Aanbevolen: