Hoe De Helderheid In Photoshop Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Helderheid In Photoshop Te Verbeteren
Hoe De Helderheid In Photoshop Te Verbeteren

Video: Hoe De Helderheid In Photoshop Te Verbeteren

Video: Hoe De Helderheid In Photoshop Te Verbeteren
Video: helderheid contrast in PhotoShop 2024, Mei
Anonim

Om de helderheid van de afbeelding in Photoshop te verbeteren, hoeft u niet alle subtiliteiten en nuances van dit programma te kennen. Als u de afbeelding aantrekkelijker wilt maken, hoeft u slechts één tool van het programma te gebruiken.

Hoe de helderheid in Photoshop te verbeteren
Hoe de helderheid in Photoshop te verbeteren

Het is nodig

Computer, fotoshop

instructies:

Stap 1

Een afbeelding in het programma laden voor latere bewerking. In eerste instantie moet u Photoshop openen met behulp van de programmasnelkoppeling. Zodra de toepassing klaar is om te werken, beweegt u de muisaanwijzer over het menu Bestand op de titelbalk van het programma. Open dit menu en selecteer de sectie voor het laden van afbeeldingen in het programma ("Open"). De toepassing start een opstartvenster waarmee u de afbeelding op uw computer moet vinden. Nadat u een foto voor correctie heeft gekozen, klikt u op de knop "Openen". De foto wordt in het programma geladen en is beschikbaar voor verdere bewerking. Klik met de rechtermuisknop op de laag (in het lagenmenu) en klik vervolgens op de optie "Van achtergrond". Nu kunt u beginnen met het verscherpen van de afbeelding.

Stap 2

Selecteer in de programmawerkbalk aan de linkerkant van het actieve venster het gereedschap Scherpte (transparant driehoekje). Stel de gewenste diameter voor het gereedschap in door met de rechtermuisknop op de bewerkte afbeelding te klikken. Verwerk het gewenste fragment van de foto terwijl u de linkerknop ingedrukt houdt en wring het vervolgens uit. Als het beeld nog steeds niet duidelijk genoeg is, herhaalt u de procedure.

Stap 3

Zodra het werk is voltooid, slaat u de foto op door het item "Opslaan als" in het menu "Bestand" te kiezen. Bepaal het formaat van je afbeelding, geef het een naam en klik op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: