De Servernaam Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Servernaam Wijzigen
De Servernaam Wijzigen

Video: De Servernaam Wijzigen

Video: De Servernaam Wijzigen
Video: Servernaam en werkgroep veranderen in Windows Server 2016 2024, Mei
Anonim

De wens om de naam van de Counter Strike-server te veranderen ontstaat meestal bij het installeren van een kant-en-klare server met de naam van de auteur - je wilt altijd iets van jezelf. Het oplossen van het probleem kost niet veel tijd en vereist geen speciale kennis of vaardigheden.

De servernaam wijzigen
De servernaam wijzigen

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Programma's" om de bewerking van het hernoemen van de Counter Strike-server uit te voeren.

Stap 2

Vouw de link "Accessoires" uit en selecteer "Windows Verkenner".

Stap 3

Voer de toepassing van uw keuze uit en zoek het bestand server.cfg op: drive_name: CSstrike_server.

Stap 4

Open het bestand dat u in Kladblok vindt en zoek de regel met de waarde voor hostnaam.

Stap 5

Vervang alle waarden na de hostnaamparameter tussen aanhalingstekens door de gewenste naam van uw server (voorbeeld: hostnaam "Super-Games.ru Zombies Disaster Horror" wijzigen in hostnaam "geselecteerde servernaam").

Stap 6

Log in en ga naar de gameserverconsole om een alternatieve bewerking uit te voeren om je Counter Strike-servernaam te wijzigen.

Stap 7

Voer de opdracht "hostnaam gewenste_server_naam" (zonder aanhalingstekens) in het consoletestveld in en voer de volgende herstartopdracht in om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 8

Voer dproto.cfg in het zoekvak in en druk op de functietoets Enter om de bewerking uit te voeren om de naam van het spel te wijzigen.

Stap 9

Open het gevonden bestand in Kladblok en voer de volgende waarden in: # Spelnaam (tekenreeks) # Stelt de spelnaam in die voor klanten wordt weergegeven # Als de spelnaam leeg is, wordt de oorspronkelijke spelnaam gebruikt. Spelnaam = oude_spelnaam.

Stap 10

Zoek en open het bestand server.cfg in Kladblok.

Stap 11

Verander de waarde van de amx_gamename regel "old_gamename" in amx_gamename "Counter Srtike" en herhaal dezelfde procedure in het amxx.cfg bestand.

Stap 12

Zoek en open liblist.gam in Kladblok.

Stap 13

Vervang de waarden van de regels game "old_game_name" en url_info "www.degree_game_name" door game "desired_game_name" en url_info "www.desired_game_name".

Stap 14

Start de Counter Strike-server opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: