Hoe Word Opnieuw Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Word Opnieuw Te Installeren
Hoe Word Opnieuw Te Installeren

Video: Hoe Word Opnieuw Te Installeren

Video: Hoe Word Opnieuw Te Installeren
Video: How to Install or Reinstall Microsoft Office 2024, Juli-
Anonim

Microsoft's Word is de bekendste teksteditor. De hoge populariteit van het programma is te danken aan de prettige interface en het gebruiksgemak.

Hoe Word opnieuw te installeren
Hoe Word opnieuw te installeren

instructies:

Stap 1

Om Word opnieuw te installeren, verwijdert u het programma volledig van uw computer. Vervolgens moet u het opnieuw installeren. Als u geen installatieschijf hebt, koop dan een gelicentieerde versie van het MS Office-programma. Het gebruik van illegale software is niet alleen tegen de wet, maar kan ook aanzienlijke schade aan uw computer toebrengen. Het gebruik van gelicentieerde software zorgt voor een snelle en stabiele werking van het programma.

Stap 2

Plaats de softwareschijf in het diskettestation van uw computer en start deze. Het systeem zal u vragen om de installatie van het MS Office-programma op uw computer te starten. Vervolgens verschijnt er een pop-upvenster op uw scherm om het serienummer in te voeren. Zoek het vereiste nummer op de verpakking van de schijf en voer het in op de juiste regel.

Stap 3

Na het invoeren van het nummer verschijnt er een venster op het scherm waarin u het pad moet selecteren om de bestanden te kopiëren. Selecteer de locatie op uw computer waar het programma wordt opgeslagen. Klik vervolgens op de knop "Installatie starten". Het software-installatieproces kan 5 tot 30 minuten duren, afhankelijk van de snelheid van uw computer.

Stap 4

Wanneer de installatie is voltooid, moet u uw computer opnieuw opstarten en vervolgens het geïnstalleerde programma uitvoeren. Voer in het geopende venster uw persoonlijke gegevens in. Activeer indien nodig een kopie van de aanvraag.

Stap 5

U kunt een gelicentieerde versie van het programma niet alleen in een gespecialiseerde winkel kopen, maar ook op de officiële website van de MS Office-software. Ga hiervoor naar de Microsoft Store op www.microsoftstore.com en selecteer het gewenste product, voeg het toe aan de winkelwagen en klik vervolgens op de knop "Afrekenen". U kunt uw aankoop betalen met een plastic kaart.

Stap 6

Nadat u voor het product hebt betaald, kunt u het installatiebestand naar uw computer downloaden. Download het programma, verdere software-installatie verschilt niet van het installeren van het programma vanaf een schijf, maar u hoeft het serienummer niet in te voeren.

Stap 7

Om de applicatie op een tablet of mobiel apparaat te installeren, gebruikt u services zoals appStore voor iOS of Market voor Android. Om de aanvraag te betalen, heeft u ook een bankkaart nodig die aan uw rekening is gekoppeld. Download na betaling het installatiebestand en volg de instructies.

Stap 8

Nu weet u hoe u het Word-programma opnieuw moet installeren. Als u de instructies volgt, zal deze procedure niet veel tijd in beslag nemen.

Aanbevolen: