Het Filmformaat Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Filmformaat Wijzigen
Het Filmformaat Wijzigen

Video: Het Filmformaat Wijzigen

Video: Het Filmformaat Wijzigen
Video: Nachtfoto bewerken in Adobe Lightroom 2024, Mei
Anonim

Om een film op een dvd-speler te kunnen bekijken, moet de apparatuur het filmformaat ondersteunen. Verschillende spelers richten zich op verschillende formaten. Als u een film heeft, maar het formaat komt niet overeen met de vereiste, hoeft u deze alleen maar te converteren door een handig programma te downloaden.

Het filmformaat wijzigen
Het filmformaat wijzigen

Het is nodig

Gratis softwaredownloads en softwarerecensies

instructies:

Stap 1

Er is gekozen voor een programma dat eenvoudig gratis op internet te vinden is. Bovendien is de daaropvolgende aankoop van een licentie en registratie niet vereist. Download gratis softwaredownloads en softwarerecensies. Sla het installatiebestand op uw computer op en dubbelklik om het te starten.

Stap 2

Doorloop het eenvoudige installatiepad, waar u de licentieovereenkomst moet ondersteunen, selecteer het installatieadres. Nadat het installatieproces is voltooid, wordt het programma automatisch gestart.

Stap 3

Klik op de knop Video toevoegen. Zoek op uw computer naar het bijbehorende bestand en bevestig uw keuze met de knop "OK".

Stap 4

Rechtsboven in het programma bevindt zich een vervolgkeuzemenu waarin u het gewenste bestandsformaat kunt instellen. Hieronder vindt u een lijst met video-opties die u kunt wijzigen. Om te beginnen met converteren, klikt u op de knop "Coderen" in het hoofdmenu van het programma. In dit geval moet het vereiste bestand worden gemarkeerd in de lijst. Het proces is gestart en duurt ongeveer 30 minuten. De instellingen voor de processnelheid kunnen worden gewijzigd. Zodra de coderingsvoortgang is voltooid, slaat u het resulterende bestand op uw computer op.

Aanbevolen: