Hoe Een Goedkopere Computer Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Goedkopere Computer Te Kopen?
Hoe Een Goedkopere Computer Te Kopen?

Video: Hoe Een Goedkopere Computer Te Kopen?

Video: Hoe Een Goedkopere Computer Te Kopen?
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, Mei
Anonim

Niet iedereen weet dat u geld kunt besparen bij het kopen van een pc. Als u dit probleem serieus neemt, dalen de totale kosten met 20-30%.

Hoe een goedkopere computer te kopen?
Hoe een goedkopere computer te kopen?

instructies:

Stap 1

Weiger om te beginnen een kant-en-klare systeemeenheid aan te schaffen. Maak je geen zorgen als je niet weet hoe je je computer zelf in elkaar moet zetten. De meeste winkels bieden gratis montage aan bij aankoop van een specifieke set onderdelen. Naast de voor de hand liggende kostenbesparing heeft deze methode nog een belangrijk voordeel: u kunt elk detail van uw toekomstige computer zelfstandig uitkiezen.

Stap 2

Selecteer het juiste moederbordmodel. Heb je bepaalde kwaliteitstoestellen niet nodig, schaf dan een moederbord aan met een geïntegreerde geluidskaart en een geïntegreerde netwerkadapter. Dit maakt het gemakkelijker om stuurprogramma's voor deze apparaten te vinden en u kunt een beetje besparen.

Stap 3

Koop geen krachtige CPU, tenzij het echt nodig is. Gooi nieuwe modellen van deze apparaten onmiddellijk weg. Ze zijn meestal te duur. Het is beter om een model te kopen dat ongeveer een jaar geleden in de uitverkoop ging. Wat betreft de technische kenmerken van de centrale processor, dit is ieders persoonlijke zaak. Het is alleen vermeldenswaard dat de meeste gebruikers het verschil tussen CPU's met twee en vier cores niet zullen zien.

Stap 4

Als uw plannen niet het werken met krachtige grafische editors en het lanceren van moderne games omvatten, weiger dan een afzonderlijke grafische kaart te kopen. Een geïntegreerde videoadapter is meer dan genoeg om simpele games en kantoorapplicaties te draaien. In dit geval moet u een specifiek moederbordmodel selecteren.

Stap 5

Als je veel geld wilt besparen, koop dan een gebruikte computer. Apparaten die minimaal zes maanden zijn gebruikt, zijn 20-30% goedkoper. U kunt proberen een pc in een online winkel te kopen. Verzamel eerst feedback over de geselecteerde service. Ontdek de levertijd van de goederen en de garantieverplichtingen van het bedrijf.

Aanbevolen: