Hoe Geld Besparen Op Een Kantoorsuite?

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Besparen Op Een Kantoorsuite?
Hoe Geld Besparen Op Een Kantoorsuite?

Video: Hoe Geld Besparen Op Een Kantoorsuite?

Video: Hoe Geld Besparen Op Een Kantoorsuite?
Video: 9 Simpele Gewoontes Om VEEL Geld Te Sparen | Tips Voor Geld Besparen 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om iemand te vinden die, met een computer of laptop met Windows OS, er geen Microsoft Office op heeft geïnstalleerd. Maar is het de moeite waard om deze kantoorsuite voor een redelijk bedrag aan te schaffen, of is het beter om geld te besparen?

Hoe geld besparen op een kantoorsuite?
Hoe geld besparen op een kantoorsuite?

Als u een computer heeft, maakt u er, althans af en toe, documenten op. Een essay voor een kind of een memo voor het werk, een overzicht van uitgaven en inkomens van uw eigen huishouden of een artikel op uw blog, dit alles kan het gemakkelijkst worden gedaan in speciale editors, die bij gebruikers van computers en laptops met Windows bekend zijn als het Microsoft Office-pakket. De kosten van deze set programma's voor het maken en bewerken van specifieke bestanden zijn echter groot genoeg om zonder aarzelen een licentie aan te schaffen. Laten we eens nadenken over de gratis OpenOffice-suite en nadenken over de vraag of deze het beroemde Microsoft Office kan vervangen?

De voordelen van OpenOffice

- In OpenOffice is het naar de mening van ervaren gebruikers best handig om te werken met tekstdocumenten, afbeeldingen, spreadsheets, presentaties en databases, dat wil zeggen alles waarvoor ons wordt aangeboden om Microsoft Office te kopen.

- U kunt OpenOffice volledig gratis downloaden, en deze vrijheid is absoluut legaal (in tegenstelling tot Microsoft Office, voor de installatie van een kopie zonder licentie waarvan u in theorie vervolgd kunt worden). De ontwikkelaars bieden versies van OpenOffice voor zowel Windows (32/64-bit) als Linux (inclusief Mac OS). Trouwens, er is een versie van het OpenOffice-pakket met de mogelijkheid om de benodigde programma's uit te voeren zonder installatie, wat het gebruiksgemak vergroot.

- Met OpenOffice kunt u even effectief werken met zowel de oorspronkelijke documentindelingen als de indelingen van de Microsoft Office-suite, waardoor het veelzijdiger is dan het betaalde Office.

Ter referentie: OpenOffice in het Russisch bestaat uit OpenOffice Writer (analoog van MS Word), Calc (analoog van MS Excel), Draw (voor het werken met afbeeldingen), Impress (analoog van PowerPoint), Math (voor het werken met wiskundige formules), Base (DB).

как=
как=

Handige tip: de complexiteit van de perceptie van de OpenOffice-interface is een mythe die door gewone Microsoft Office-gebruikers wordt gecreëerd. Natuurlijk moet je op zijn minst een beetje wennen aan de interface van elk programma om snel alle benodigde functies te vinden, anders zal zelfs een banaal Kladblok ingewikkeld en onbegrijpelijk zijn.

Aanbevolen: