Hoe Een Computer Te Lenen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computer Te Lenen?
Hoe Een Computer Te Lenen?

Video: Hoe Een Computer Te Lenen?

Video: Hoe Een Computer Te Lenen?
Video: Как легко настроить удаленный рабочий стол в Windows 10 2024, Mei
Anonim

Veel mensen maken al lange tijd actief gebruik van de diensten van banken. Deze omvatten de zogenaamde consumentenleningen. Als je een lening wilt krijgen voor een personal computer, houd dan rekening met een aantal belangrijke factoren.

Hoe een computer te lenen?
Hoe een computer te lenen?

instructies:

Stap 1

Bekijk om te beginnen de aanbiedingen van verschillende banken. Meestal zijn er in elke winkel 3-4 vertegenwoordigers van verschillende bedrijven. Bepaal zelf de juiste leenregeling. Sommige banken bieden aan om goederen "in termijnen" te kopen. Dit systeem heeft zijn voordelen, aangezien: exclusief te veel betalen voor de goederen. Maar het heeft ook een belangrijk nadeel.

Stap 2

Het afbetalingsplan wordt uitgegeven door een kunstmatige korting voor het product te creëren, die 7-8% is. Als u de computer in geval van pech retourneert, is het bedrag van de financiële vergoeding de prijs van het artikel, rekening houdend met deze korting. Ga nu verder met het kiezen van een computer.

Stap 3

Bepaal zelf de ideale eigenschappen van dit apparaat. Het is beter om te weigeren een product te kopen dat te duur is. Ga niet voor de nieuw binnengekomen modellen. Meestal zijn ze veel duurder zonder noemenswaardige voordelen.

Stap 4

Koop accessoires en onderdelen indien mogelijk apart. Het heeft geen zin om te veel te betalen voor een toetsenbord, muis en luidspreker. Het is beter om deze items apart aan te schaffen. Hierdoor wordt het bedrag van uw maandelijkse betaling aanzienlijk verlaagd.

Stap 5

Probeer u af te melden voor aanvullende diensten die door winkels worden aangeboden. In dit geval hebben we het over extra garantie en software-installatie. Als u van mening bent dat deze services voor u noodzakelijk zijn, is het beter om even te wachten, nadat u het benodigde bedrag heeft verzameld om ervoor te betalen. De praktijk leert dat bij het kopen van een computer met een volledige set accessoires en aanvullende diensten, de kosten van de pc zelf ongeveer 70-75% bedragen. Die. het bedrag van uw maandelijkse betaling zal aanzienlijk lager zijn als u alleen een lening verstrekt voor de systeemeenheid en monitor.

Stap 6

Vraagt u een afbetalingsregeling aan, kies dan voor de langste aflossingstermijn van de lening, bijvoorbeeld 2 of 3 jaar. U kunt schulden altijd vervroegd aflossen en met deze aanpak kunt u altijd een klein bedrag op tijd betalen.

Aanbevolen: