Wanneer Komt Windows 9 Uit?

Inhoudsopgave:

Wanneer Komt Windows 9 Uit?
Wanneer Komt Windows 9 Uit?

Video: Wanneer Komt Windows 9 Uit?

Video: Wanneer Komt Windows 9 Uit?
Video: WINDOWS 11 is gelekt! Ik probeerde het uit ... | TechTime 2024, Mei
Anonim

Elke dag lekt er meer en meer informatie over het besturingssysteem Windows 9. Op dit moment is waarschijnlijk bekend dat het onder de codenaam Threshold wordt ontwikkeld.

Wanneer komt Windows 9 uit?
Wanneer komt Windows 9 uit?

Volgens de laatste gegevens staat de release van Windows 9 gepland voor april 2015. Marie Joe Foley, een journalist voor het elektronische tijdschrift ZDNet, vertelde hierover vanuit zijn stoker in het Windows-bedrijf. De bètaversie van het besturingssysteem moet in het najaar van 2014 worden uitgebracht. Het zal onmiddellijk beschikbaar zijn voor gebruikers na de presentatie van de tweede Windows 8.1-update. Het is bekend dat in Windows 9 het Start-menu zou moeten terugkeren. Het gebruikt live-tegels en voegt ook de mogelijkheid toe om moderne applicaties op het bureaublad te starten in de venstermodus.

PC-versie

Volgens journalisten zullen de ontwikkelaars van Windows 9 zich richten op desktopgebruikers die nog met Windows 7 werken. De inspanningen van de makers worden gegooid om ervoor te zorgen dat gebruikers die gewend zijn aan de oude versie het handig vinden om over te stappen naar computers met een moderne besturingssysteem. Daarom mogen we verwachten dat er veel aandacht wordt besteed aan het behoud van de klassieke Windows-ervaring, terwijl het werken met touchscreens met een betegelde interface uit Windows 8 zal worden afgeleid.

De bijgewerkte versie van Windows 8.1 Update heeft al geleerd om onafhankelijk de soorten hardware te herkennen, in sommige gevallen laadt het automatisch het startscherm, in andere gevallen - het bureaublad. Het werk in deze richting gaat door, dus vergelijkbare functionaliteit mag worden verwacht in de prototypeversie van Threshold.

Mobiele versie

Het is de bedoeling om een aparte versie van Windows 9 uit te brengen voor tablets en smartphones. Helaas blijft de exacte datum van de presentatie een groot mysterie, maar er zijn enkele details over de functionaliteit van de mobiele versie bekend. Windows 9 Mobile zal helemaal geen desktop hebben, maar het zal mogelijk zijn om vensters parallel te openen in Snap-modus. Het systeem zal naar verwachting draaien op tabletprocessors met Intel Atom-processors en smartphones met AMR-chips.

De mogelijkheid bestaat dat om een positief beeld te vormen van het Windows 9 systeem, de testversie gratis beschikbaar komt voor gebruikers van Windows 7 Service Pack 1 en eventueel Windows 8.1 Update.

Speciale editie voor bedrijven

Resource Winsupersite meldt dat Microsoft dichter bij de herfst van 2015 van plan is om een speciale versie van Windows 9 voor bedrijven uit te brengen, zonder het startscherm. Om dit te doen, is het mogelijk om het Start-menu te vergroten tot volledig scherm, waardoor het werken met het startscherm volledig wordt vermeden.

Aanbevolen: