Hoe Te Schrijven In Verschillende Kleuren

Inhoudsopgave:

Hoe Te Schrijven In Verschillende Kleuren
Hoe Te Schrijven In Verschillende Kleuren

Video: Hoe Te Schrijven In Verschillende Kleuren

Video: Hoe Te Schrijven In Verschillende Kleuren
Video: DIY Kamer Decoratie! 10 DIY Kamer Decoratie Ideëen for Tieners! (DIY Muur Decoratie, Kussens, etc.) 2024, April
Anonim

De computer geeft ons veel mogelijkheden die het een echte misdaad zou zijn om niet te gebruiken. In standaardprogramma's kunt u lezen, diagrammen en tabellen maken en in verschillende kleuren schrijven.

print in verschillende kleuren
print in verschillende kleuren

Het is nodig

Computer, Microsoft Office-softwarepakket

instructies:

Stap 1

Open Microsoft Word of maak een document met dezelfde naam door met de rechtermuisknop op het bureaublad te klikken en Nieuw Microsoft Word-document te selecteren.

Stap 2

Typ de gewenste tekst. Standaard wordt de tekst in zwart afgedrukt. Dan is het echter mogelijk om het te repareren en meerkleurig te maken - selecteer gewoon een fragment van de geschreven tekst en druk op de knop "tekstkleur" op het paneel, die verantwoordelijk is voor het wijzigen van de letterkleur. Selecteer in het geopende venster de gewenste kleur, waarna het in het document geselecteerde fragment in deze kleur wordt geverfd.

Stap 3

Gebruik de knop "tekstkleur" (in de vorm van de letter A, rood onderstreept) tijdens het schrijven van de tekst, waarbij u de letterkleur wijzigt in de kleur die u nodig hebt om te schrijven. Afdrukken in verschillende kleuren is gemakkelijk en eenvoudig als u alle functies van een tekstprogramma leert gebruiken.

Aanbevolen: