Hoe Windows Opnieuw Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Opnieuw Te Activeren
Hoe Windows Opnieuw Te Activeren

Video: Hoe Windows Opnieuw Te Activeren

Video: HOE KAN IK WINDOWS ACTIVEREN? | TechTime 2022, December
Anonim

Windows moet worden geactiveerd binnen 30 dagen na de installatie en de eerste activering van het gelicentieerde exemplaar van dit systeem op de computer van de gebruiker. In sommige gevallen is heractivering echter vereist, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker het moederbord van de computer vervangt.

Hoe Windows opnieuw te activeren
Hoe Windows opnieuw te activeren

Het is nodig

  • -een computer met een voorgeïnstalleerd Windows 7-systeem met internettoegang;
  • - licentiesleutel voor software-activering.

instructies:

Stap 1

Zoek de licentiesleutel voor uw exemplaar van Windows OS. Op zoek naar de sleutel, onderzoek de installatieschijf met een kopie van Windows OS. Laptopbezitters kunnen ook een kijkje nemen op de onderkant van het toestel, waar fabrikanten alle informatie zetten die ze nodig hebben over het voorgeïnstalleerde systeem.

Stap 2

Klik op de knop "Start", zoek het opschrift "Computer", selecteer in het geopende venster de opdracht "Eigenschappen" en "Windows activeren". Klik op Online activeren. Voer vervolgens in het speciale veld dat wordt geopend de eerder gevonden systeemsleutel in. Klik op het opschrift "Volgende". Volg de instructies op het computerscherm om de activeringsprocedure te voltooien.

Stap 3

Houd er rekening mee dat online reactivering mogelijk niet werkt. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de hele autorisatieprocedure onder meer is bedacht om de installatie van één exemplaar van een gelicentieerd Windows-besturingssysteem tot een bepaald aantal computers te beperken. Als de activering via internet niet is gelukt, moet je naar de volgende methode gaan - activering per telefoon.

Stap 4

Klik hiervoor nogmaals op de knop "Start", zoek het opschrift "Computer", selecteer in het geopende venster de opdracht "Eigenschappen" en "Windows activeren". Klik op het item "Andere manieren om te activeren". Voer uw originele sleutelgegevens in en klik op Volgende. Zoek de optie Gebruik het automatische telefoonsysteem. Hierna is het noodzakelijk om het land en de plaats te kiezen die qua geografische ligging het dichtst bij u in de buurt zijn. Klik in het menu dat opent op het gewenste nummer. Ontvang en volg de instructies van het geautomatiseerde systeem precies op.

Stap 5

Gebruik desgevraagd het toetsenblok van de telefoon om de installatie-ID op het scherm in te voeren. Noteer de bevestigingsinformatie van het telefoonsysteem. Kopieer de gegevens en voer deze in het bijbehorende activeringsvenster in. Klik op Volgende en volg de instructies op het scherm.

Populair per onderwerp