Hoe Het Katalysatorcontrolecentrum Te Starten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Katalysatorcontrolecentrum Te Starten?
Hoe Het Katalysatorcontrolecentrum Te Starten?

Video: Hoe Het Katalysatorcontrolecentrum Te Starten?

Video: Geluiden onder de motorkap die u niet mag negeren | AUTODOC 2022, December
Anonim

Catalyst Control Center is een configuratietool voor videokaarten van ATI. U kunt de werking van de koelventilator aanpassen, de snelheid verlagen of verhogen en de 3D-parameters verfijnen. En, belangrijker nog, overklok de geheugenfrequentie en de snelheid van de videokaartprocessor. Om al deze parameters te configureren, hoeft u alleen maar het programma uit te voeren.

Hoe het katalysatorcontrolecentrum te starten?
Hoe het katalysatorcontrolecentrum te starten?

Het is nodig

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Catalyst Control Center-programma;
  • - Microsoft-applicatie. NET Framework 4, 0.

instructies:

Stap 1

Dit programma wordt meegeleverd met de videokaart. Maar vaak zijn er oudere versies van op schijf. Daarom is het beter om de nieuwste versie van internet te downloaden. Er zijn twee downloadopties: van de site van de ontwikkelaar, dat wil zeggen van de AMD/ATI-site, of van de site van de fabrikant van je videokaart. Het is beter om te downloaden van de website van de fabrikant, omdat daar het Control Center specifiek is aangepast voor uw videokaartmodel en het stuurprogramma van de AMD / ATI-website universeler is.

Stap 2

Om Control Center te installeren, hebt u extra software nodig, zonder welke de toepassing niet correct zal werken, namelijk de Microsoft-toepassing. NET Framework 4, 0. Download het en installeer het op uw computer.

Stap 3

Nadat u Microsoft. NET Framework kunt u het Catalyst Control Center zelf rechtstreeks installeren. In de regel wordt het programma uit het archief gedownload. Pak het uit in een willekeurige map. Eenmaal uitgepakt, opent u in de hoofdmap van het Control Center de bin-map. Dubbelklik vervolgens met de linkermuisknop op het InstallManagerApp-bestand en het installatieproces zal automatisch doorlopen. Het enige dat u hoeft te doen, is het item "Volledig" aan te vinken op het moment van installatie. Start vervolgens uw computer opnieuw op, waarna het programma klaar is om te werken.

Stap 4

Om het programma te starten, klikt u met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het bureaublad. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt Catalyst Control Center. Na de eerste keer opstarten verschijnt het basisprogrammavenster. Vink het vakje "Geavanceerd" aan en ga verder. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de sectie met de benodigde parameters kunt selecteren en configureren.

Stap 5

Als, wanneer u met de rechtermuisknop op het bureaublad klikt, de regel van het Control Center niet in het contextmenu verschijnt, dan is het programma hoogstwaarschijnlijk niet in dit menu geïntegreerd. In dit geval kan het op de gebruikelijke manier worden gestart. Klik hiervoor op "Start" en vervolgens op - "Alle programma's". Zoek Control Center in de lijst met programma's en start het.

Populair per onderwerp