Hoe Maak Je Een Beugel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Beugel?
Hoe Maak Je Een Beugel?

Video: Hoe Maak Je Een Beugel?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: OMG! HOE MOET IK MIJN BEUGEL VERBERGEN?! // FASHION DILEMMA'S #21 | ♥ iamtheknees 2023, Januari-
Anonim

De accolades {en} verwijzen naar basistekens en zijn te vinden in bijna alle nationale codetabellen die door computersoftware worden gebruikt. Daarom zijn problemen met het invoegen ervan in documenten zeldzaam. Soms is het echter nog steeds nodig om accolades met een speciale stijl in te voegen - ze moeten bijvoorbeeld onafhankelijk zijn van de grootte van de hoofdtekst. In dit geval kunt u bijvoorbeeld een teksteditor Microsoft Word gebruiken.

Hoe maak je een beugel?
Hoe maak je een beugel?

Het is nodig

tekstverwerker Microsoft Word 2007

instructies:

Stap 1

Gebruik de functie om vormen in de documenttekst in te voegen als u accolades over de documentpagina wilt kunnen verplaatsen, ongeacht de tekst. Om dit te doen, klikt u op het tabblad "Invoegen" in het bovenste menu van de editor (op het "lint") en zoekt u in de groep "Illustraties" met opdrachten een vervolgkeuzelijst met het label "Vormen". Nadat u de lijst hebt uitgebreid, selecteert u in het gedeelte "Basisvormen" de stijl van tekens die u nodig hebt - er zijn er hier drie. Naast de linker- en rechterhaakjes is er ook een gecombineerd symbool samengesteld uit beide haakjes. Klik op de gewenste optie en de muiscursor verandert - het wordt een zwart kruis.

Stap 2

Verplaats de cursor naar de gewenste plaats op de pagina, druk op de linkermuisknop en verplaats de muis zonder deze los te laten, waarbij u de gewenste verhoudingen geeft aan de gemaakte accolade - deze wordt tijdens deze procedure weergegeven als een stippellijn. Wanneer u de muisknop loslaat, zal de editor een bijbehorend grafisch object in de tekst maken en de bewerkingsmodus inschakelen. U kunt de verhoudingen van de accolade aanpassen, de kleur en achtergrond wijzigen, volume toevoegen, de regels instellen voor het omwikkelen met de hoofdtekst, enz.

Stap 3

Een andere manier om accolades in te voegen is handiger bij het werken met formules. Om het te gebruiken, zoekt u op hetzelfde tabblad "Invoegen" de vervolgkeuzelijst "Formule" - het wordt in de meest rechtse groep opdrachten ("Symbolen") geplaatst. Vouw de lijst uit en selecteer de regel "Nieuwe formule invoegen". De editor maakt een nieuw object in het document en zet de Formula Builder aan.

Stap 4

Open de vervolgkeuzelijst met het label "Bracket" in de opdrachtgroep "Structures" van de Formula Builder. Selecteer de gewenste stijl in de lijst en typ vervolgens de tekst tussen de accolades. Als het een formule moet zijn, gebruik dan de formule-editor om andere speciale tekens in te voegen.

Populair per onderwerp