Waarom Downloadt De Torrent Langzaam

Waarom Downloadt De Torrent Langzaam
Waarom Downloadt De Torrent Langzaam

Video: Waarom Downloadt De Torrent Langzaam

Video: ГДЕ СКАЧАТЬ | Dying Light | НА ПК | РУССИФИКАТОР | БЕСПЛАТНО 2022, December
Anonim

Torrent is een systeem voor het delen van bestanden dat werkt volgens het volgende principe. Gebruikers die het bestand al hebben gedownload, beginnen met de distributie en de daaropvolgende downloads van bestanden worden vanaf hun computer uitgevoerd. In dit geval wordt het bestand opgedeeld in delen ("Feesten"). Daarom zal de downloadsnelheid elke minuut veranderen, en het zal afhangen van de uploadsnelheid van de gebruikers die momenteel de torrent-client gebruiken.

Waarom downloadt de torrent langzaam
Waarom downloadt de torrent langzaam

De vraag naar de torrent-snelheid wordt door veel gebruikers gesteld. Het kan van verschillende factoren afhangen. Ten eerste is de downloadsnelheid afhankelijk van uw data-abonnement. Heb je het bijvoorbeeld 25 mb/s, dan is dit de maximale downloadsnelheid van bestanden. Maar er zijn ook factoren waar je geen invloed op hebt.

Een daarvan is het aantal gebruikers dat dit bestand downloadt en verspreidt. Als je bijvoorbeeld een bestand op maximale snelheid downloadt, en het daalt sterk. Dit kan later gebeuren dat de gebruiker die het distribueert de computer heeft uitgeschakeld of dat zijn internet is verbroken. Daarom downloadt de torrent langzaam. Of andere gebruikers uploaden dit bestand ook, dat wil zeggen, het aantal peers is toegenomen, het verkeer van de distributeurs wordt nu naar hen gedistribueerd. Het kan ook trage torrent-downloads veroorzaken. Let dus op het aantal distributeurs (seeders) en pumpers (leechers) voordat u het bestand uploadt.

Ook kan de torrent-snelheid afhangen van de interne instellingen en de torrent-client zelf. Controleer of er een downloadsnelheidslimiet in zit. Ga hiervoor naar het item "Instellingen" in uw applicatie, bijvoorbeeld M-torrent, zoek daar het item "Maximale downloadsnelheid". In sommige programma's kunnen deze beperkingen worden ingesteld vanuit het contextmenu op het systeemvakpictogram van het programma. Controleer hoeveel bestanden er tegelijkertijd worden gedownload, als het er twee of meer zijn, wordt het volume van uw internetkanaal gelijkelijk verdeeld.

De lage downloadsnelheid van het torrent-bestand kan te wijten zijn aan het feit dat programma's die met internet zijn verbonden, op de computer worden uitgevoerd. Ze nemen ook de internetverbinding in beslag. Bijvoorbeeld instant messaging-clients, e-mailagenten. Sommige applicaties kunnen ook een automatische updatefunctie hebben, het is het beste om deze uit te schakelen.

Populair per onderwerp