Hoe Geheugenbeveiliging Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Geheugenbeveiliging Te Verwijderen
Hoe Geheugenbeveiliging Te Verwijderen

Video: Hoe Geheugenbeveiliging Te Verwijderen

Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2022, December
Anonim

Waarschijnlijk zijn veel gebruikers bekend met de situatie dat bij het schrijven van informatie naar een geheugenkaart een melding verscheen dat deze tegen schrijven was beveiligd. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je de bescherming wilt verwijderen. Immers, waarom hebben we dan een geheugenkaart nodig, zo niet voor het opslaan en kopiëren van informatie? En het wordt heel eenvoudig verwijderd.

Hoe geheugenbeveiliging te verwijderen
Hoe geheugenbeveiliging te verwijderen

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - geheugenkaart;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Er kunnen verschillende situaties zijn waarin een melding verschijnt dat de geheugenkaart tegen schrijven is beveiligd. Een vrij algemeen geval ziet er als volgt uit. U hebt een kaartlezer gekocht, een geheugenkaart in het apparaat geplaatst en vervolgens geprobeerd er informatie naar te kopiëren. Maar in plaats van het kopieerproces te starten, verschijnt er een melding dat de kaart tegen schrijven is beveiligd. In feite zit het probleem hier niet in de geheugenkaart zelf, maar in de kaartlezer. Sommige modellen kaartlezers hebben schakelaars. Bestudeer het apparaat zorgvuldig. Als u zo'n schakelaar vindt, schuift u deze gewoon naar een andere positie.

Stap 2

Als u bijvoorbeeld een geheugenkaart in de camera hebt geplaatst en er verschijnt een melding dat deze is beveiligd tegen schrijven, dan moet u als volgt te werk gaan. Bestudeer de kaart goed. Er moet een kleine schuifregelaar op staan. Wanneer u de schuifregelaar vindt, verplaatst u deze gewoon van de vergrendelpositie naar het tegenovergestelde. Daarna wordt de bescherming ervan verwijderd. Houd er rekening mee dat deze hendel niet op alle geheugenkaarten beschikbaar is. Als je het niet hebt gevonden, is dit waarschijnlijk niet het probleem.

Stap 3

Heel vaak verschijnt er een foutmelding wanneer u probeert een bestand groter dan 4 gigabyte naar microSD-geheugenkaarten te schrijven. Dit betekent dat uw kaart het FAT32-bestandssysteem gebruikt. Dit bestandssysteem heeft zijn eigen beperkingen bij het kopiëren van informatie naar geheugenkaarten. Om deze beperkingen op te heffen, is het noodzakelijk om dit bestandssysteem te wijzigen in NTFS.

Stap 4

Om dit te doen, sluit u eenvoudig de geheugenkaart aan op uw computer met behulp van een kaartlezer of op een andere manier die voor u geschikt is. Sla alle gegevens van de kaart op de harde schijf van uw computer op. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer "Formaat" in het contextmenu. Selecteer NTFS-bestandssysteem. Voltooi de opmaak.

Populair per onderwerp