Een Woord Aanvinken

Een Woord Aanvinken
Een Woord Aanvinken
Anonim

Als je ooit sets met vragen hebt samengesteld met de MS Office Word-teksteditor, dan weet je waarschijnlijk dat je voor elke vraag verschillende vinkjes moet zetten. De meest populaire oplossing voor dit probleem, onder de gebruikers van deze editor, is om een ​​afbeelding met dit symbool in te voegen. Natuurlijk is deze optie effectief, maar het gewicht van het document neemt in dit geval meerdere keren toe. Wanneer het aantal vragen enkele honderden bereikt, kan het gewicht van het document vertienvoudigen.

Een woord aanvinken
Een woord aanvinken

Het is nodig

Microsoft Office Word-teksteditor

instructies:

Stap 1

Om een ​​vinkje te plaatsen op de noodzakelijke plaatsen van een Microsoft Word 2003-document, moet u op het menu "Bekijken" klikken en het item "Werkbalken" selecteren. Selecteer in de lijst die wordt geopend het item "Formulieren".

Stap 2

Een nieuw paneel "Formulieren" verschijnt voor je. U moet op de knop "Checkbox" klikken om een ​​vinkje toe te voegen. Wanneer u op deze knop klikt, verschijnt er een vinkje op de plaats waar u de cursor heeft geplaatst. Als u het op een andere plaats moet plaatsen, houdt u dit element met de linkermuisknop ingedrukt en sleept u het naar de gewenste locatie. Om de waarden van dit element te bewerken, gebruikt u het contextmenu door met de rechtermuisknop op het element te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 3

Als u liever met een teksteditor Microsoft Word 2007 werkt, moet u naar het tabblad "Ontwikkelaar" van het hoofdpaneel van het documentvenster gaan. Ga naar het blok "Controls", klik op de knop "Extra van vorige versies", selecteer de knop "Checkbox".

Stap 4

Als u een selectievakje moet toevoegen waarna extra tekst wordt geplaatst, gebruikt u de knop Selectievakje uit de groep ActiveX-besturingselementen.

Stap 5

Het vinkje is te vinden in de ingebouwde systeemlettertypen. Om dit te doen, klikt u op het menu "Invoegen", selecteert u het item "Symbool". Wijzig in het geopende venster het hoofdlettertype in het systeemlettertype Windings en selecteer het vinkje.

Populair per onderwerp