Hoe Ontwikkel Je Een Held?

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwikkel Je Een Held?
Hoe Ontwikkel Je Een Held?

Video: Hoe Ontwikkel Je Een Held?

Video: Hoe Ontwikkel Je Een Held?
Video: Hoe begin je een toespraak? 2024, Mei
Anonim

In elk spel is de ontwikkeling van de held een van de belangrijkste acties die een aantal specifieke kennis van de speler vereist. In dit opzicht biedt de turn-based strategie Heroes of Might and Magic een interessant scenario voor de ontwikkeling van helden. Er zijn 18 soorten helden, twee voor elke stad. In overeenstemming met hun doel verschillen helden-goochelaars of helden-krijgers. Bovendien is er in elke stad de ene en de andere groep helden. De ontwikkeling van de held moet worden uitgevoerd rekening houdend met zijn aangeboren neigingen.

Hoe ontwikkel je een held?
Hoe ontwikkel je een held?

Noodzakelijk

Turn-based strategie Heroes of Might and Magic

instructies:

Stap 1

De ontwikkeling van elke held vindt plaats wanneer hij nieuwe ervaring opdoet. Ervaring kan worden verkregen uit een schatkist of door een gevecht te winnen. Hoe harder de strijd was, hoe meer ervaring de winnaar uiteindelijk zal ontvangen. Bij het opdoen van ervaring wordt de held aangeboden om twee secundaire vaardigheden te leren om uit één te kiezen, totdat er in totaal 8 vaardigheden zijn aangeworven. Elke vaardigheid stelt de held in staat om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen. Daarom moeten ze zorgvuldig worden geselecteerd in overeenstemming met de eigenschappen van de held.

Stap 2

Een stad van het kasteeltype omvat ridders en heldenpriesters (geestelijken). De eerstgenoemden zijn geboren krijgers, terwijl de laatstgenoemden meer magische neigingen hebben. In het kasteel moeten alle helden de vaardigheden Leiderschap, Geluk, Schieten, EHBO-tenten en Logistiek hebben. Kies voor ridders ook de vaardigheden "Aanval" en "Verdediging". Ontwikkel voor geestelijken magische vermogens. De allereerste die ze kiest bij het opdoen van nieuwe ervaring, de vaardigheid "Wijsheid", evenals op zijn minst de magie van twee elementen: aarde en lucht.

Stap 3

In de steden Tower, Conjugation en Stronghold is er dezelfde divisie, waar magiërs naast strijdershelden bestaan. Deze steden verschillen qua geest niet veel van het Kasteel. Ontwikkel daarom hun helden in een soortgelijk scenario. Het is raadzaam voor goochelaars om alle vier de vaardigheden van de elementen in te stellen, evenals om vaardigheden te hebben geleerd: "Mystiek", "Weerstand", "Magie". Hier komt de kennis van de vaardigheden "Eagle Eye" en "Diplomacy" goed van pas.

Stap 4

Helden van steden zoals Fortress en Citadel richten zich op de kracht van directe aanval van monsters en persoonlijke bescherming van het leger van helden. Hier staat magie in de kinderschoenen met de meest primitieve spreuken. Daarom moeten de helden uit deze steden de vaardigheden kiezen: "Aanval", "Verdediging", "Schieten", "Tactiek", "Ballistiek", "Artillerie", "Het pad vinden", "EHBO-tenten" en "Navigatie ". Vooral belangrijk is de tactiekvaardigheid, waarmee je op voordelige wijze troepen kunt inzetten voor het begin van de strijd. Dit maakt de kansen van de held gelijk wanneer hij vecht tegen een magisch geëvolueerde vijand. Ook hebben deze steden meestal een zwakke economische basis, dus het is aan te raden om de vaardigheid "Economie" te hebben.

Stap 5

Helden uit de steden Inferno en Dungeon ontwikkelen ook magische vaardigheden. De magie van deze helden moet gepaard gaan met een goede aanvalskracht. Scheef daarom hier niet te veel in één richting. Vaardigheden "Schieten", "Leiderschap" zijn misschien overbodig, maar de vaardigheden "Verkenning" zullen helpen om de kaart actief te verkennen.

Stap 6

De stad Necropolis onderscheidt zich, net als zijn helden, aanzienlijk van andere steden. Dit is tenslotte de stad van de doden. Dit is waar ondode monsters en helden vandaan komen. Er is echter dezelfde verdeling in zwarte ridderstrijders en necromancer-goochelaars. Ze hebben allemaal de Sorcery-vaardigheid nodig. Bovendien moeten necromancers noodzakelijkerwijs de magische vaardigheden "Wisdom", "Earth Magic" en "Sorcery" leren. Zwarte ridders hebben "Tactiek" en alle verdedigende aanvallende vaardigheden nodig, inclusief de vaardigheid "Ballistiek". Als je op deze manier een duistere held hebt ontwikkeld, zul je zijn aangeboren kwaliteiten versterken en hem tot een van de sterkste helden in de gamewereld maken.

Aanbevolen: