Hoe Maak Je Avi-formaat

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Avi-formaat
Hoe Maak Je Avi-formaat

Video: Hoe Maak Je Avi-formaat

Video: Hoe Maak Je Avi-formaat
Video: hoe je AVI bestand omzetten in TS ( nederlands gesproken ) 2024, Mei
Anonim

AVI is het meest populaire videoformaat dat door de meeste spelersoftware wordt afgespeeld. Sommige films en video's die van internet zijn gedownload, hebben echter een ander formaat en moeten worden geconverteerd naar een geschikt formaat.

Hoe maak je avi-formaat
Hoe maak je avi-formaat

instructies:

Stap 1

Er zijn allerlei programma's om films naar AVI-formaat te converteren. Als u niet van plan bent dit professioneel te doen en niet vaak bestanden van het ene formaat naar het andere hoeft te vertalen, kunt u gebruik maken van eenvoudige en gratis applicaties. Applicaties werken op bijna hetzelfde principe. Een van hen, snel te leren en geen extra systeembronnen vereist, is Any Video Converter. U kunt de distributiekit van deze applicatie downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Installeer het programma en voer het uit.

Stap 2

Voeg het gewenste videobestand toe aan de applicatie om het naar AVI-formaat te converteren. Klik op "Video toevoegen" in het hoofdmenu en geef het pad naar de gewenste video op in het bestandsbeheervenster. Wacht tot het downloaden van het Any Video Converter-bestand is voltooid.

Stap 3

Selecteer de gedownloade film met een muisklik en selecteer vervolgens het AVI-formaat uit de lijst aan de rechterkant van het venster. Naast het formaat kunt u aanvullende eigenschappen van het videobestand instellen, die tijdens de conversie worden gewijzigd. Geef bijvoorbeeld de videoresolutie, bitsnelheid, aantal frames per seconde op. Het programma biedt ook de mogelijkheid om geluidsinstellingen in te stellen, afhankelijk van welke de geluidskwaliteit in de film ten goede of ten kwade zal veranderen.

Stap 4

Selecteer de doelmap waar het programma het naar AVI-formaat geconverteerde bestand zal opslaan. Klik op de knop "Coderen" om te beginnen met converteren. De duur van het proces hangt af van het vermogen van de computer, de opties voor het uiteindelijke formaat en de grootte van de bronvideo.

Aanbevolen: