Een Beveiligingswaarschuwing Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Beveiligingswaarschuwing Verwijderen
Een Beveiligingswaarschuwing Verwijderen

Video: Een Beveiligingswaarschuwing Verwijderen

Video: Een Beveiligingswaarschuwing Verwijderen
Video: WisSnagStreamCode 2024, Mei
Anonim

Windows XP heeft geavanceerde beveiligingsfuncties. Dit besturingssysteem bevat een ingebouwde firewall, een automatisch updatesysteem en een beveiligingscentrum dat de gebruiker informeert over mogelijke problemen met betrekking tot de bescherming van uw computer. Ondanks het gemak van dit mechanisme kan het vervelend zijn met constante herinneringen. Daarom is het soms de moeite waard om na te denken over hoe u de beveiligingswaarschuwing kunt verwijderen.

Een beveiligingswaarschuwing verwijderen
Een beveiligingswaarschuwing verwijderen

Noodzakelijk

Beheerdersrechten in Windows

instructies:

Stap 1

Open Windows Beveiligingscentrum. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start" op de taakbalk. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Instellingen". Selecteer vervolgens het menu-item "Configuratiescherm". Zoek in het geopende venster de snelkoppeling "Security Center" en dubbelklik erop. Het venster Windows Beveiligingscentrum wordt geopend.

Stap 2

Activeer het instellingenitem voor het wijzigen van de meldingsmethode. Aan de linkerkant is een lijst met beschikbare opties. Zoek het item "Wijzig de manier waarop Security Center-waarschuwingen" worden weergegeven. Dubbelklik erop met de muis. Er wordt een dialoogvenster geopend.

Stap 3

Verwijder de beveiligingswaarschuwing. Schakel in het dialoogvenster Waarschuwingsinstellingen de selectievakjes Firewall, Automatische updates, Virusbeveiliging uit. Klik op de knop "OK". Sluit het venster Windows Beveiligingscentrum. Sluit het Configuratiescherm.

Aanbevolen: