Hoe De Afbeelding Op De Computer Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Afbeelding Op De Computer Te Veranderen
Hoe De Afbeelding Op De Computer Te Veranderen

Video: Hoe De Afbeelding Op De Computer Te Veranderen

Video: Hoe De Afbeelding Op De Computer Te Veranderen
Video: How To Change Language In Windows 10 Operating System 2024, April
Anonim

Wallpaper, met andere woorden, een afbeelding op het bureaublad van uw computer, bevindt zich voortdurend voor uw ogen. Het behang in een appartement veranderen is geen gemakkelijke taak. Maar u kunt de achtergrond op uw bureaublad met een paar klikken wijzigen.

Hoe de afbeelding op de computer te veranderen
Hoe de afbeelding op de computer te veranderen

Noodzakelijk

Afbeelding in bmp-, jpg- of gif-formaat

instructies:

Stap 1

Bepaal de resolutie van je monitor. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Eigenschappen". Klik in het geopende venster op het tabblad "Parameters". De grootte onder de schuifregelaar in het veld "Schermresolutie" is de grootte van de afbeelding die je nodig hebt voor de achtergrond.

Stap 2

Kies een afbeelding voor achtergrond. Klik hiervoor in het geopende venster "Eigenschappen: Weergave" op het tabblad "Desktop". Klik op de knop "Bladeren" en selecteer het bestand dat u als bureaubladachtergrond wilt instellen. Klik op de knop "Openen". Bekijk hoe de geselecteerde afbeelding eruit zal zien als bureaubladachtergrond in het voorbeeld in het midden van het venster.

Stap 3

Pas de positie van de afbeelding aan. Selecteer hiervoor de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst Locatie.

Met de optie "Uitrekken" wordt het beeld uitgerekt volgens de monitorresolutie. Het is beter om deze optie niet te gebruiken als de beeldverhouding van de geselecteerde afbeelding duidelijk afwijkt van de beeldverhouding van het scherm. Met de optie "Tegel" wordt de geselecteerde afbeelding vermenigvuldigd zodat deze het hele scherm bedekt. Deze optie kan werken als je een textuurbestand hebt geselecteerd. De optie Midden plaatst de geselecteerde afbeelding in het midden van het scherm. De resterende ruimte wordt gevuld met een kleur die kan worden aangepast door een geschikte kleur uit de tabel te kiezen. Als uw foto echter even groot is als de schermresolutie, heeft het gebruik van al deze opties geen enkele invloed op het uiterlijk.

Stap 4

Wijzig de achtergrond op uw bureaublad door op de knop "Toepassen" en OK te klikken.

Aanbevolen: