Een Scroll Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Scroll Verwijderen
Een Scroll Verwijderen

Video: Een Scroll Verwijderen

Video: Een Scroll Verwijderen
Video: Resetting the scroll bar in Excel | Excel Off The Grid 2024, Mei
Anonim

Scrollen is een functie om het scrollen van een pagina weer te geven terwijl de gebruiker informatie bekijkt. Als je wilt, kun je het verwijderen, opslaan of aanpassen naar je eigen voorkeuren.

Een scroll verwijderen
Een scroll verwijderen

Noodzakelijk

de vaardigheid om de JavaScript-taal te gebruiken

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je de scrollfunctie niet nodig hebt. Zorg er tegelijkertijd voor dat de afwezigheid van deze functie extra ongemakken zal veroorzaken voor uw sitebezoekers, die in de loop der jaren gewend zijn geraakt aan een bepaalde manier om pagina's te bekijken. Als je desondanks hebt besloten om het zeker te verwijderen, open dan de editor van je site, waarin je meestal werkt.

Stap 2

Voer de volgende code in op de pagina (zonder aanhalingstekens bij de tags): " " "Hiermee wordt het scrollen in het frame uitgeschakeld. Stel vooraf het verbod in om de balk in alle frames weer te geven, met behulp van de parameters of die verantwoordelijk zijn voor het inschakelen en het uitschakelen van deze functie, respectievelijk.

Stap 3

Verwijder de schuifbalk uit het nieuwe venster met behulp van de methode window.open en de waarde van de schuifbalk = 0 parameter, waarna alle bestaande schuifbalken, zowel horizontaal als verticaal, van uw bewerkte webpagina worden verwijderd. Doe dit alleen als u over werkvaardigheden en basiskennis van de JavaScript-taal beschikt.

Stap 4

Verder, om de schuifbalk uit het nieuwe venster te verwijderen, gebruikt u de volgende code: window.open ("tips.html", "TIP", "width = 400, height = 300, status = 0, menubar = 0, location = 0, resizable = 0, directories = 0, toolbar = 0, scrollbar = 0 "); Het zou alle bestaande navigatie-elementen van de pagina moeten verwijderen.

Stap 5

Voor de meest gebruikte browsers past u de volgende volgorde toe: Pas een parameter met de naam overflow toe op het BODY-sleutelwoord, voeg een extra verborgen waarde toe. Daarna is de scroll op je webpagina niet meer zichtbaar: BODY {overflow: hidden}. Houd er rekening mee dat dit niet voor alle browsers werkt.

Aanbevolen: