Hoe Kom Je Rond De Tijd?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Rond De Tijd?
Hoe Kom Je Rond De Tijd?

Video: Hoe Kom Je Rond De Tijd?

Video: Hoe Kom Je Rond De Tijd?
Video: NT2 de klok: hoe laat is het? Het is vijf over negen! Klok kijken #LearnDutch TC 6.10 6.12 6.15 2024, Mei
Anonim

Om de activeringstijd van de software te omzeilen, is het noodzakelijk om de systeemdatum te wijzigen. Omdat de laatste tijd steeds vaker proefversies van programma's worden verlengd, werkt deze methode een beperkt aantal keren of helemaal niet.

Hoe kom je rond de tijd?
Hoe kom je rond de tijd?

instructies:

Stap 1

In het geval dat de activeringsperiode van Windows verloopt, gebruikt u de methode om de systeemdatum te vertalen. Dit is niet erg handig, omdat het u verhindert om de functionaliteit van veel programma's volledig te gebruiken, om nog maar te zwijgen van de verwarrende systeeminstellingen, omdat het in sommige gevallen mogelijk is om de wijzigingen die u aanbrengt voor een bepaalde periode te annuleren. Dit is een gedeeltelijk legale manier om gelicentieerde software te gebruiken die nog niet op deze computer is geactiveerd.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en wanneer deze opstart, drukt u op de toets die wordt gebruikt om de installatiemodus te openen (in de meeste gevallen is dit de knop Verwijderen). Gebruik de pijlen om naar het hoofdinstellingenmenu te gaan en wijzig vervolgens de systeemdatum een paar dagen eerder met de +/- toetsen.

Stap 3

Sluit het BIOS af nadat u de wijzigingen hebt opgeslagen. Daarna kunt u ook gebruik maken van de voorziene proefperiode voor het Windows-besturingssysteem, maar dit ontslaat u niet van de verplichting om een licentie voor de software aan te schaffen als u deze in de toekomst wilt gebruiken. Hetzelfde geldt voor de rest van de software met een vervaldatum voor de proefversie.

Stap 4

Als u vaak de systeemdatumvertaling gebruikt, wordt de Windows-aanmelding geblokkeerd - in dit geval, om toegang te krijgen tot de gegevens, koopt u een licentiesleutel met behulp van een van de voor u beschikbare methoden en activeert u deze per telefoon (de activeringsmethode via internet in deze case wordt geblokkeerd, omdat het onmogelijk is om in te loggen op het besturingssysteem)).

Stap 5

Als u de software in de toekomst niet gaat gebruiken, stelt u de juiste systeemdatum in en verwijdert u het programma van uw computer, nadat u eerder de gegevens hebt opgeslagen die nodig zijn voor verder werk.

Aanbevolen: