Een Stuur Op Een Pc Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Stuur Op Een Pc Aansluiten
Een Stuur Op Een Pc Aansluiten

Video: Een Stuur Op Een Pc Aansluiten

Video: Een Stuur Op Een Pc Aansluiten
Video: Как настроить рулевое колесо Logitech G29 на ПК 2024, Mei
Anonim

Met moderne pc's kunt u veel gadgets en apparaten aansluiten, waarvan vele er een echt gamecentrum van maken. Ongetwijfeld zullen allerlei joysticks, gamepads en andere game-apparaten uw computer tot een favoriete plek maken, niet alleen voor kinderen, maar ook voor veel volwassenen. Vervolgens bekijken we hoe je zo'n populaire toevoeging als een stuur op je computer kunt aansluiten, waardoor je je een echte racer voelt.

Een stuur op een pc aansluiten
Een stuur op een pc aansluiten

instructies:

Stap 1

Pak een stuur. Dit is het eerste wat je moet doen. Kom naar een computerhardwarewinkel, kies het model dat je het leukst vindt en praat met de verkoper over haar account. Wat moet je vragen? Hadden de consumenten problemen met dit model, hebben ze het teruggestuurd voor reparatie onder garantie, waarom is het beter dan vergelijkbare apparaten van dezelfde prijscategorie, als er een servicecentrum van deze fabrikant in de stad is, wat is de garantieperiode, wat is inbegrepen, enz.

Stap 2

Ontdek in de winkel op welk type poort het roer is aangesloten. Moderne modellen hebben de neiging om op een USB-poort aan te sluiten, maar er kunnen verschillende opties zijn. Neem daarom rechtstreeks contact op met de winkel zodat u, indien nodig, uw keuze kunt aanpassen en de voorkeur kunt geven aan het stuur, dat minder problematisch zal zijn om aan te sluiten.

Stap 3

Kijk of uw computer vrije USB-poorten heeft. Er is minimaal één poort nodig om het stuur aan te sluiten. Als de computer lange tijd in uw bedrijf is geweest, is het mogelijk dat alle USB-poorten worden bezet door een aangesloten printer, webcam, scanner, modem, enz. Om geen herhaalde onnodige manipulaties uit te voeren bij het opnieuw aansluiten, koopt u een USB-hub in dezelfde winkel, waarmee u meerdere apparaten op één poort kunt aansluiten.

Stap 4

Sluit het gekochte stuur aan. Deze operatie zou niet al te moeilijk moeten zijn als u de aanbevelingen van de bovenstaande punten methodisch opvolgt. Om het stuur te installeren, hoeft u alleen maar de stekker in de bijbehorende connector te steken en u kunt veilig van de races genieten. Haast je niet om naar het servicecentrum te rennen met klachten over een storing van een recente aankoop, als een van de games deze niet toepast. Deze game ondersteunt dit apparaat mogelijk gewoon niet.

Aanbevolen: