Hoe Maak Je Een Besturingssysteem?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Besturingssysteem?
Hoe Maak Je Een Besturingssysteem?

Video: Hoe Maak Je Een Besturingssysteem?

Video: Hoe Maak Je Een Besturingssysteem?
Video: Hoe maak je een herstelpunt in Windows 10 (Systeemherstel) 2024, April
Anonim

Wanneer u het Windows 7-besturingssysteem installeert, krijgt u een reeks standaard en vrij brede mogelijkheden. Elke gebruiker heeft echter zijn eigen voorkeuren voor zowel de interface als de logica van het systeem.

Hoe maak je een besturingssysteem?
Hoe maak je een besturingssysteem?

instructies:

Stap 1

Daarom "maakt" elke gebruiker het besturingssysteem voor zichzelf. Pas het grafische uiterlijk van het besturingssysteem aan via de bureaubladinstellingen. Afhankelijk van de versie van het programma kun je de panelen en raamkozijnen transparant maken, een automatische verandering van bureaubladachtergrond instellen, handige gadgets aansluiten en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft om uw computerdesktop te ontwerpen, vindt u op de speciale portal oformi.net.

Stap 2

Installeer de programma's die nodig zijn voor de werking. Meestal zijn dit kantoortoepassingen, programma's voor het bekijken van video's en het luisteren naar muziek, e-mailclients, internetbrowsers en verschillende instant messengers. Maak een map met een reeks van dergelijke programma's, of zelfs een installatieschijf voor de toekomst. Controleer alle downloads met antivirussoftware.

Stap 3

Configureer de servicehulpprogramma's van het besturingssysteem. Schakel gebruikersbeheer uit via het "Configuratiescherm", configureer de automatische update-instellingen, verwijder de "Security Center"-meldingen. Zorg ervoor dat u een antivirusprogramma installeert.

Stap 4

Nadat u al het werk aan het "voor uzelf" aanpassen van het besturingssysteem hebt voltooid, maakt u een herstelpunt met behulp van het hulpprogramma voor systeemherstel. In de toekomst, in het geval van storingen bij het laden van het besturingssysteem, kunt u de huidige status eenvoudig binnen enkele minuten herstellen.

Stap 5

Het uitvoeren van deze eenvoudige stappen zal uw werk op de computer aanzienlijk vergemakkelijken en het acclimatisatieproces in een nieuwe omgeving versnellen nadat u het systeem opnieuw hebt geïnstalleerd. Met het Acronis-programma kunt u een volledige afbeelding van een geconfigureerd systeem voor dezelfde doeleinden kopiëren. Je kunt het vinden op de officiële website van het bedrijf acronis.ru.

Aanbevolen: