Hoe Het Prullenbakpictogram Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Prullenbakpictogram Te Herstellen
Hoe Het Prullenbakpictogram Te Herstellen

Video: Hoe Het Prullenbakpictogram Te Herstellen

Video: Hoe Het Prullenbakpictogram Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Elke snelkoppeling kan van het bureaublad van de computer worden verwijderd in de regel van Windows-besturingssystemen: "Mijn computer", "Mijn documenten", "Prullenbak", enz. Elk van de vermelde systeemelementen kan eenvoudig en eenvoudig worden hersteld. Er zijn verschillende manieren om het pictogram te herstellen.

Hoe het prullenbakpictogram te herstellen
Hoe het prullenbakpictogram te herstellen

Noodzakelijk

Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Om het prullenbakpictogram op het bureaublad te herstellen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u Eigenschappen. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Desktop", klik op de knop "Bureaubladinstellingen". Let in het nieuwe venster op het blok "Desktop Icons", vink het vakje naast het item "Prullenbak" aan.

Stap 2

U kunt ook een andere manier proberen om het prullenbakpictogram te herstellen, dit is ingewikkelder. Open "Deze computer" door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Klik in het bovenste menu op "Extra" en selecteer "Mapopties", ga vervolgens naar het tabblad "Beeld" en schakel het item "Beveiligde systeembestanden verbergen" uit.

Stap 3

Klik op de werkbalk op de knop Mappen en zoek het item Prullenbak tussen alle items in de lijst. Sleep de prullenmand naar uw bureaublad alsof u een snelkoppeling maakt. Het pictogram "Prullenbak" verscheen op het bureaublad, nu hoeft u alleen maar de instellingen voor het weergeven van systeembestanden terug te geven. Klik op het menu Extra, selecteer Mapopties. Activeer op het tabblad "Beeld" de optie "Beveiligde systeembestanden verbergen" en klik op de knop "OK".

Stap 4

Er is een andere manier om de "Prullenbak" terug te brengen naar het bureaublad, gebruik de Groepsbeleid-tools van het Windows-besturingssysteem. Klik op het menu Start en selecteer Uitvoeren. Voer de opdracht gpedit.msc in en klik op OK.

Stap 5

Selecteer in het geopende venster het item "Beheersjablonen" en vervolgens het item "Desktop". Zoek naar de optie "Prullenbakpictogram verwijderen van bureaublad". Klik met de rechtermuisknop op deze optie en activeer Niet geconfigureerd en klik vervolgens op OK. Nadat de computer opnieuw is opgestart, wordt het prullenbakpictogram weergegeven op het bureaublad.

Aanbevolen: