Hoe USB-stuurprogramma's Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe USB-stuurprogramma's Te Repareren
Hoe USB-stuurprogramma's Te Repareren

Video: Hoe USB-stuurprogramma's Te Repareren

Video: Hoe USB-stuurprogramma's Te Repareren
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, April
Anonim

Voor sommige apparaten die op een computer of laptop zijn aangesloten, is een specifieke set stuurprogramma's vereist. Soms heeft het Windows-besturingssysteem dergelijke stuurprogramma's niet.

Hoe USB-stuurprogramma's te repareren
Hoe USB-stuurprogramma's te repareren

Noodzakelijk

Sam Drivers

instructies:

Stap 1

Sluit het apparaat aan op de USB-connector en wacht tot de stuurprogramma's automatisch worden geïnstalleerd. Het kan om twee redenen niet gebeuren: er is geen geschikt stuurprogramma voor het aangesloten apparaat of er is geen stuurprogramma voor de USB-poort als zodanig. Open toch Apparaatbeheer.

Stap 2

Dit menu bevindt zich in de computereigenschappen. Zoek de apparaatnaam met een uitroepteken. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Selecteer in het nieuwe venster het item "Automatisch zoeken en installeren van stuurprogramma's".

Stap 3

Wacht terwijl het besturingssysteem de juiste stuurprogramma's voor de USB-poort of nieuwe hardware vindt. Gebeurt dit niet, bezoek dan de officiële website van de fabrikant van je moederbord of aangesloten apparaat. Download daar een set stuurprogramma's die geschikt zijn voor het geïnstalleerde besturingssysteem.

Stap 4

Herhaal het proces beschreven in de tweede stap, wijzend naar de map waar u de gedownloade stuurprogramma's hebt opgeslagen. Helaas is het lang niet altijd mogelijk om stuurprogramma's voor specifieke apparatuur nauwkeurig te selecteren. In dergelijke gevallen wordt het aanbevolen om extra hulpprogramma's te gebruiken.

Stap 5

Sam-stuurprogramma downloaden. Het bevat een database met stuurprogramma's voor de meest populaire apparaten. Voer RunThis.exe uit. Ga in het geopende menu naar "Drivers installeren: Drivers Installer Assistant".

Stap 6

Wacht terwijl het programma de aangesloten apparaten scant en de benodigde stuurprogramma's voor hen selecteert. Markeer de vereiste stuurprogramma's door een vinkje naast hun naam te plaatsen. Klik op de knop Taak uitvoeren voor geselecteerde stuurprogramma's. Selecteer "Automatische installatie".

Stap 7

Wacht terwijl het programma de vereiste stuurprogramma's installeert. Start uw computer opnieuw op nadat u deze procedure hebt voltooid. Controleer de functionaliteit van het USB-kanaal.

Aanbevolen: