Snel Opstarten Herstellen

Inhoudsopgave:

Snel Opstarten Herstellen
Snel Opstarten Herstellen

Video: Snel Opstarten Herstellen

Video: Snel Opstarten Herstellen
Video: Windows 10 snel opstarten 2024, Mei
Anonim

Het snelstartpaneel is nodig om veelgebruikte applicaties door de gebruiker met één muisklik op te roepen. Als het plotseling van de taakbalk verdwijnt, zijn er verschillende stappen die moeten worden ondernomen.

Snel opstarten herstellen
Snel opstarten herstellen

instructies:

Stap 1

Aangezien het Quick Launch-gebied een integraal onderdeel is van de taakbalk, kunt u doorgaan en het opgegeven paneel aanpassen. Open het "Configuratiescherm" via het menu "Start", selecteer het pictogram "Taakbalk en startmenu" in de categorie "Vormgeving en thema's" door erop te klikken met de linkermuisknop. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 2

In het Windows-besturingssysteem kan dezelfde actie op verschillende manieren worden uitgevoerd. Als het in de eerste stap beschreven pad u te lang lijkt, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteert u met de linkermuisknop Eigenschappen in het contextmenu. Hetzelfde dialoogvenster wordt geopend.

Stap 3

Ga daarin naar het tabblad "Taakbalk". Markeer in de groep Uiterlijk taakbalk het vak tegenover de werkbalk Snel starten weergeven met een markering. Klik op de "Toepassen"-knop in de rechter benedenhoek en sluit het venster met de OK-knop of het [x]-pictogram. Rechts van de Start-knop verschijnt de balk Snel starten.

Stap 4

Alternatieve manier: klik met de rechtermuisknop op de taakbalk op een plaats zonder pictogrammen. Vouw in het contextmenu het item "Werkbalken" uit en plaats de markering tegenover het subitem "Snel starten" met de linkermuisknop.

Stap 5

Als u eerder toepassingspictogrammen op de Quick Launch hebt geplaatst, kan het gebied na herstel enigszins vernauwd zijn. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en verwijder de markering uit het item "Taakbalk Dock" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 6

Verplaats uw muiscursor naar de rechterrand van het Quick Launch-gebied en wacht tot de cursor verandert in een tweekoppige pijl. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de rand van het paneel naar rechts totdat alle pictogrammen worden weergegeven. Dock de taakbalk door de eerder verwijderde markering tegenover het item "Taakbalk koppelen" in het contextmenu te plaatsen.

Aanbevolen: