Een Sleutel Installeren Op Kaspersky

Een Sleutel Installeren Op Kaspersky
Een Sleutel Installeren Op Kaspersky

Video: Een Sleutel Installeren Op Kaspersky

Video: Kaspersky - How to Activate u0026 Deploy License Key to Kaspersky Endpoint Security - Step by Step 2022, September
Anonim

Elk gelicentieerd programma heeft een activeringssleutel, zonder welke het niet kan worden geïnstalleerd en zonder welke het niet zal werken. Bij het kopen van een nieuw programma is er een standaard activeringscode in de vorm van Engelse letters en cijfers, in willekeurige volgorde gerangschikt in groepen. Hetzelfde geldt voor de antivirussoftware van Kaspersky.

Een sleutel installeren op Kaspersky
Een sleutel installeren op Kaspersky

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Als het Kaspersky-programma al op uw pc is geïnstalleerd en de licentie is verlopen, stopt het hulpprogramma met werken totdat u de sleutel invoert. Hoe je dat doet? Neem eerst contact op met de programmaontwikkelaar voor een nieuwe sleutel, dat wil zeggen voor een licentieverlenging. Ga voor een sleutel rechtstreeks naar de Kaspersky-website op www.kaspersky.com. Vul daarop een aanvraag in, betaal voor de verlenging van de licentie en de sleutel wordt naar uw e-mailadres (e-mail) verzonden. Voer alle gegevens correct in, zodat het systeem u de gegevens met de sleutel zal sturen.

Stap 2

Wanneer u de sleutel ontvangt, kopieert u deze naar een willekeurige map op uw computer. Je kunt het gewoon op je bureaublad plaatsen. Voer het programma in. U ziet een venster waarin u wordt gevraagd een activeringscode of sleutel in te voeren. De activeringscode is al verouderd, dus sla deze punten over en let op de lege regel hieronder. U heeft misschien niet zo'n regel, maar het item "Gebruik de sleutel" of "Voer de activeringscode in" verschijnt. Klik met de linkermuisknop op deze kolom.

Stap 3

Aangezien de sleutel gecodeerde informatie is, kunt u zelf geen gegevens in de string invoeren. Geef het pad op naar de opslaglocatie van de sleutel op uw computer (de sleutel ziet eruit als verschillende blauwe vierkanten, waarvan er één uit de rij is gevallen; de sleutelnaam is in cijfers geschreven). Om het pad naar de sleutel te specificeren, klikt u op de knop "Bladeren". Selecteer in de lijst die wordt geopend de map waarin u de naar u verzonden sleutel hebt geplaatst. Geef bijvoorbeeld "Desktop" op. Dit opent een lijst met alles op uw bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op het sleutelpictogram. Alle vensters worden gesloten en de lijn met de sleutel geeft de locatie van de opslag aan. Klik op de knop "Volgende" om het programma te activeren en weer te laten werken in de vorige modus.

Populair per onderwerp