Hoe De Russische Lay-out Te Plaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Russische Lay-out Te Plaatsen?
Hoe De Russische Lay-out Te Plaatsen?

Video: Hoe De Russische Lay-out Te Plaatsen?

Video: Hoe De Russische Lay-out Te Plaatsen?
Video: Эпизод #Z2 (Полная Версия) «Тель-Авив – Бар. Это уже Исход или пока только Дача на Море?» 2024, Maart
Anonim

De Russische toetsenbordindeling is niet altijd standaard ingeschakeld. Dit geldt meestal voor buitenlandse versies van het besturingssysteem. Afhankelijk van de reden voor de afwezigheid, zijn er verschillende manieren om het toe te voegen.

Hoe de Russische lay-out te plaatsen?
Hoe de Russische lay-out te plaatsen?

Noodzakelijk

  • - Nero;
  • -Alcohol 120%;
  • - Microsoft Windows XP Multilingual User Interface (MUI)-pakket;
  • - distributiekit voor besturingssysteem.

instructies:

Stap 1

Gebruik de sneltoets Alt + Shift om van toetsenbordindeling te wisselen. Het is ook mogelijk om dit vanuit de Windows-taakbalk te doen door op de knop voor het wisselen van invoertalen te klikken. Deze methode is alleen mogelijk als de versie die op uw computer is geïnstalleerd ondersteuning biedt voor de Russische taal en de lay-out is toegevoegd aan het configuratiescherm.

Stap 2

Als er geen Russische lay-out is, opent u het configuratiescherm van uw computer en selecteert u het menu-item "Regionale en taalopties" en in het venster dat verschijnt, gaat u naar het tabblad "Geavanceerd". Zoek de knop Lay-outinstellingen in de rechterbovenhoek van het venster en klik erop. Bekijk de lijst met beschikbare toetsenbordindelingen. Gebruik de knop "Toevoegen" aan de rechterkant om de Russische lay-out in deze lijst op te nemen.

Stap 3

Als uw exemplaar van Windows dat op uw computer is geïnstalleerd, de instellingen van sommige talen niet ondersteunt, inclusief de Russische lay-out, gebruik dan de software-herinstallatie. Download de Russischtalige of, het beste van alles, de Engelstalige versie van het besturingssysteem. Brand de distributie-image op schijf met behulp van het programma Alcohol 120% of Nero. Houd er rekening mee dat voordat u een project maakt, u precies het item voor de multiboot-schijf moet specificeren.

Stap 4

Sluit de computer af, installeer het besturingssysteem opnieuw zonder te formatteren door dit item in de beginfase van de installatie te selecteren. Configureer tijdens de installatie de taalparameters die u in de toekomst nodig hebt, specificeer, indien nodig, de standaard Russische lay-out en voltooi het installatieproces.

Stap 5

Gebruik ook de Microsoft Windows XP Multilingual User Interface (MUI) Pack-installatie die beschikbaar is op https://www.microsoft.com/downloads/ru-ru/details.aspx?FamilyID=e98d7116-0384-4ebf-aa92-89df079dd702 van de officiële Microsoft-server. Na installatie zal je besturingssysteem de Russische taal ondersteunen, dit geldt echter niet altijd voor de lay-out, in sommige gevallen werkt het niet.

Aanbevolen: