Hoe De Russische Taal Windows XP Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Russische Taal Windows XP Te Zetten
Hoe De Russische Taal Windows XP Te Zetten

Video: Hoe De Russische Taal Windows XP Te Zetten

Video: Hoe De Russische Taal Windows XP Te Zetten
Video: Выживание под Windows XP Professional x64 Edition в 2021 году 2024, April
Anonim

Na slechts één fout te hebben gemaakt tijdens het installeren van Windows - in plaats van Russisch door Engels op te geven, kunt u na voltooiing onverwacht de Engelstalige interface bekijken. In plaats van het besturingssysteem opnieuw te installeren, volstaat het echter om een beetje aan de instellingen te sleutelen.

Hoe de Russische taal Windows XP te zetten
Hoe de Russische taal Windows XP te zetten

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop op de taakbalk in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Selecteer Configuratiescherm in het menu dat verschijnt. Als het besturingssysteem een klassieke uitstraling heeft, zullen deze acties iets anders zijn: klik op Start, vervolgens op Instellingen en pas daarna op Configuratiescherm.

Stap 2

Er verschijnt een nieuw venster - het menu van het bedieningspaneel. Klik op de knop Regionale en taalopties - het pictogram wordt weergegeven als een wereldbol. In het venster dat verschijnt, zijn er drie tabbladen: Regionale opties, Talen en Geavanceerd. Kies de laatste.

Stap 3

Zoek de vervolgkeuzelijst Selecteer een taal die overeenkomt met de taalversie van de niet-Unicode-programma's die u wilt gebruiken, selecteer de Russische taal daarin - Russisch.

Stap 4

Als u wilt dat deze wijzigingen niet alleen van kracht worden voor de gebruiker die zich aanmeldt bij het besturingssysteem onder de beheerdersaccount, vinkt u het vakje aan naast Alle instellingen toepassen op de huidige gebruikersaccount en op het standaard gebruikersprofiel. Klik ten slotte op Toepassen.

Stap 5

Er verschijnt een nieuw venster waarin het systeem u vraagt om uw computer opnieuw op te starten om de wijzigingen door te voeren. Beantwoord dit verzoek bevestigend en geniet na het downloaden van de Russisch-talige interface van het besturingssysteem. Cyrillisch zal verschijnen in de namen van mappen en bestanden, evenals in verschillende menu's en dialogen van Russische programma's.

Stap 6

Houd er rekening mee dat alle bovenstaande acties en wijzigingen alleen door de gebruiker kunnen worden aangebracht wanneer hij zich heeft aangemeld bij het besturingssysteem onder het beheerdersprofiel van deze computer. In het geval van een thuiscomputer, wanneer in de regel alle gezinsleden toegang hebben tot alle OS-instellingen, maakt dit niet zoveel uit. En op een werkcomputer kan dit problematisch zijn, omdat inloggen onder het beheerdersprofiel meestal alleen beschikbaar is voor speciale werknemers, bijvoorbeeld systeembeheerders.

Aanbevolen: