Hoe Het Spel Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Ontgrendelen
Hoe Het Spel Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Spel Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Spel Te Ontgrendelen
Video: March 2020!! How To Unlock Disabled iPhone u0026 Apple Activation lock Without WIFI With CODE 100% Done 2024, Mei
Anonim

De meeste games die momenteel worden uitgebracht, hebben een kopieerbeveiligingssysteem. Het belangrijkste type bescherming is de onmogelijkheid om het spel te starten zonder de aanwezigheid van de originele schijf in het cd-station van de computer. Maar dit soort bescherming kan worden omzeild. Het kan zijn dat je de game moet ontgrendelen als je de game aan een vriend wilt geven om te gebruiken, of als je zelf voor korte tijd een cd met de game hebt meegenomen en deze zo snel mogelijk terug moet sturen.

hoe het spel te ontgrendelen
hoe het spel te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Download en installeer eerst het programma Alcohol 120%. Dit is een programma dat is ontworpen om schijfkopieën te maken, zowel onbeveiligd als tegen kopiëren beveiligd. Het programma kopieert de hele schijf en creëert een image die u vervolgens zowel naar een virtuele schijf kunt koppelen als naar schijf kunt schrijven.

Stap 2

Plaats de game-cd die u wilt rippen in uw cd-station. Voer het programma Alcohol 120% uit en start de schijfafbeeldingsservice. Selecteer alle beveiligingssystemen. Afhankelijk van de grootte van de schijf kan het maken van de afbeelding veel tijd in beslag nemen. Nadat de afbeelding is voltooid, verwijdert u de cd uit het station.

Stap 3

Nu kunt u de schijfkopie op uw computer uitvoeren of op schijf branden. Als je besluit om het op dezelfde computer te gebruiken, maak dan een virtuele diskettedrive met het programma Alcohol 120%. Monteer de schijfkopie op een virtuele diskettedrive en geniet van het spel. Als u besluit het spel op een schijf te branden, plaatst u een lege schijf in het station en schrijft u de afbeelding ernaar.

Aanbevolen: