Ruimte In Dropbox Vergroten

Inhoudsopgave:

Ruimte In Dropbox Vergroten
Ruimte In Dropbox Vergroten

Video: Ruimte In Dropbox Vergroten

Video: Ruimte In Dropbox Vergroten
Video: Hoe kun je Dropbox ruimte vergroten? HOPCHOP.COM 2024, Mei
Anonim

Dropbox is een introductievrije cloudopslag gemaakt door Drew Houston. In het begin was het niet erg populair en velen begrepen de voordelen van deze service niet eens meteen. Tegenwoordig biedt dit programma geregistreerde gebruikers 2 gigabyte gratis. Toegewezen ruimte is niet voor iedereen genoeg, dus mensen zoeken naar manieren om meer ruimte op Dropbox te krijgen.

Vergroot je Dropbox-ruimte
Vergroot je Dropbox-ruimte

De eerste honderden gratis megabytes

Je kunt extra ruimte op Dropbox krijgen met behulp van de eenvoudige taken die door de bron worden geboden. Op dropbox.com/getspace vind je opdrachten. Na het overschakelen naar deze pagina verschijnt een hele lijst met taken voor de ogen van de gebruiker.

Om de eerste 250 megabyte cadeau te krijgen, moet je een training volgen op de Dropbox-website en enkele eenvoudige stappen volgen. Er zal een keuze zijn uit 7 verschillende primitieve acties, na het voltooien van 5 ervan, zal megabytes met succes worden ontvangen. Allereerst moet je de Dropbox-client op je computer installeren. Vervolgens moet u bestanden uploaden naar de map, deze map delen met een vriend, een uitnodiging sturen naar nog niet-geregistreerde vrienden, het programma installeren op een mobiel apparaat, het programma installeren op een andere gebruikte pc.

Nog 125 megabyte kan worden verkregen door je Facebook-account te koppelen aan Dropbox. Het volstaat om het wachtwoord in te voeren en in te loggen vanaf het sociale netwerk in de voorgestelde vorm. Evenzo kan nog eens 125 megabyte worden verkregen door Dropbox aan Twitter te koppelen. Door het nieuws over de bron op Twitter te delen (door op de overeenkomstige knop op de opdrachtenpagina te klikken), kun je de volgende 125 megabyte krijgen. Nog een gigabyte extra ruimte kan worden verkregen door Mailbox te installeren. Als de gebruiker een korte recensie over Dropbox achterlaat, krijgt hij nog eens 125 megabyte.

Dropbox-verwijzingsprogramma en promoties

Voor elke vriend die je uitnodigt, kun je je Dropbox-opslag uitbreiden tot 16 gigabyte extra. Dit is het zogenaamde verwijzingsprogramma. Om het effect van het verwijzingsprogramma te krijgen, moet u uw unieke verwijzingslink kopiëren en deze op verschillende sites op internet verspreiden.

U kunt het achterlaten in opmerkingen, forums, discussies, groepen, status, Twitter, enzovoort. De bonus wordt niet alleen ontvangen door degene die heeft uitgenodigd, maar ook door degene die is uitgenodigd, dus het blijkt voor beide partijen voordelig te zijn. Het is belangrijk dat de uitgenodigde vriend zich niet alleen registreerde, maar de client ook op zijn pc installeerde.

Omdat de service actief samenwerkt met de fabrikanten van mobiele apparaten Samsung en HTC, heeft iedereen een reële kans om deel te nemen aan de promotie en de ruimte van hun Dropbox aanzienlijk te vergroten. Zo was het ooit mogelijk om 23 gigabyte extra te krijgen als gevolg van de HTC-actie, en maar liefst 48 gigabyte extra ruimte onder de Samsung-actie. Het is noodzakelijk om de lopende promoties te volgen, omdat deze meestal niet permanent zijn.

Aanbevolen: