Een Link Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Link Invoegen
Een Link Invoegen

Video: Een Link Invoegen

Video: Een Link Invoegen
Video: Een link invoegen in WordPress 2024, Mei
Anonim

De pagina's van het world wide web zijn gebouwd in de HTML-opmaaktaal. We gebruiken het elke dag, browsen sites, gaan naar verschillende pagina's en bezoeken secties van internetbronnen. Al deze overgangen binnen en tussen sites zijn mogelijk dankzij hyperlinks.

Een link invoegen
Een link invoegen

instructies:

Stap 1

Hyperlinks (links, links - van het Engelse "link") zijn de adressen van sites, hun secties, pagina's en bestanden op internet, geplaatst op webpagina's. Om een link in de HTML-code van de pagina in te voegen, volstaat het niet om het adres “https://www.kakprosto.ru” te registreren. Dit kan natuurlijk in een visuele editor, maar je moet rekening houden met de standaarden van de webmarkup-taal. Om een link in de paginacode in te voegen, moet je de standaard gebruiken: TEXT, waarbij URL het pagina-adres is in de indeling "https://kakprosto.ru", en TEXT elke tekst is die door de browser als een link wordt gezien. Als u naar een bestand linkt, moet u de toestemming ervan specificeren. Een muziekbestand in *.mp3-indeling heeft bijvoorbeeld de volledige naam niet "track" zoals deze wordt weergegeven in het besturingssysteem, maar "track.mp3". Zo is het ook met webpagina's. Naast *.html zijn formaten als *.htm, *.xhtml, *.php en andere vaak wijdverbreid

Stap 2

Gebruik de code om de pagina waarnaar de link leidt in een nieuw venster te openen: TEKS

Stap 3

Gebruik de standaard om een afbeelding in de paginacode in te voegen:, waarbij IMAGE_URL de locatie van de afbeelding op de hosting is. Vergeet niet dat afbeeldingen ook een extensie hebben, dus zet deze achter de naam van de afbeelding, bijvoorbeeld “image.jpg” of “image.gif”

Stap 4

In forums en prikborden kunnen links in het volgende formaat worden ingevoegd:

Stap 5

Gebruik de volgende standaard om HTML-e-mailcode in te voegen: TEKST, waarbij EMAIL een e-mailadres is in de indeling [email protected]. Wanneer u op de link klikt, wordt de mailclient automatisch gestart, als deze op de pc is geïnstalleerd.

Aanbevolen: