Een Chipsetstuurprogramma Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Een Chipsetstuurprogramma Verwijderen?
Een Chipsetstuurprogramma Verwijderen?

Video: Een Chipsetstuurprogramma Verwijderen?

Video: Een Chipsetstuurprogramma Verwijderen?
Video: How To Uninstall AMD Chipset Drivers CORRECTLY! (PCI, GPIO2, etc.) 2024, Mei
Anonim

Om uw computer in te stellen nadat u het besturingssysteem hebt geïnstalleerd, moet u de juiste stuurprogramma's selecteren en installeren. Als het gaat om de chipset, moet je heel voorzichtig zijn om de werking van dit apparaat niet te beschadigen.

Een chipsetstuurprogramma verwijderen?
Een chipsetstuurprogramma verwijderen?

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Onthoud dat het zeer onwenselijk is om de moederbordstuurprogramma's volledig te verwijderen. Het zal veel sneller en efficiënter zijn om geïnstalleerde bestandspakketten te vervangen door nieuwere versies. Bezoek de officiële website van de fabrikant van het moederbord dat op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 2

Zoek het gedeelte "Drivers" en download de bestanden die nodig zijn voor een stabiele werking van dit apparaat. Pak het gedownloade archief uit in een aparte map. Klik op de knop "Start" en klik met de rechtermuisknop op het menu "Deze computer". Selecteer "Apparaatbeheer".

Stap 3

Zoek het item "Computer" in het venster dat verschijnt en vouw het uit. Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw computer en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Selecteer nu het item "Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer". Selecteer de map waarin u de gedownloade bestanden hebt uitgepakt. Klik op de knop Volgende en wacht tot de vereiste stuurprogramma's zijn bijgewerkt.

Stap 4

Als tijdens de installatie van de geselecteerde bestandspakketten een bericht verschijnt dat het systeem de oude stuurprogrammaversies niet kan verwijderen, gebruik dan het programma Sam Drivers. Download en voer dit hulpprogramma uit. Open het bestand RunThis.exe en selecteer "Install Drivers: Installer Assistant" in het menu dat wordt geopend.

Stap 5

Wacht terwijl het hulpprogramma informatie verzamelt over de aangesloten apparatuur. Vink nu het vakje naast het item Chipset aan. Tegelijkertijd kunt u bestandspakketten voor andere apparaten op uw computer bijwerken. Klik op de knop Taak uitvoeren voor geselecteerde pakketten. Selecteer "Typische installatie".

Stap 6

Nadat de bestanden zijn bijgewerkt, start u uw computer opnieuw op. Zorg ervoor dat de hardware waarvoor u de configuratie hebt bijgewerkt, correct werkt en de vereiste functies uitvoert. U kunt ook het hulpprogramma Driver Pack Solution gebruiken.

Aanbevolen: