Netwerkstuurprogramma's Bijwerken

Inhoudsopgave:

Netwerkstuurprogramma's Bijwerken
Netwerkstuurprogramma's Bijwerken

Video: Netwerkstuurprogramma's Bijwerken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Update Network Adapter Drivers in Windows 10 2023, Februari
Anonim

De installatie van de belangrijkste stuurprogramma's vindt meestal plaats tijdens de installatie van het besturingssysteem. Helaas moet je voor sommige apparaten zelf de juiste bestanden selecteren.

Netwerkstuurprogramma's bijwerken
Netwerkstuurprogramma's bijwerken

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - Windows-opstartschijf.

instructies:

Stap 1

Het grootste probleem dat zich voordoet bij het installeren van netwerkkaartstuurprogramma's is het onvermogen om toegang te krijgen tot internet. In dit geval kunt u de website van de fabrikant niet bezoeken om de vereiste bestanden te downloaden. Probeer uw stuurprogramma's automatisch bij te werken via Apparaatbeheer.

Stap 2

Bepaalde storingen tijdens de installatie van het besturingssysteem kunnen ertoe leiden dat sommige hardware eenvoudigweg niet werd geïdentificeerd. Druk op de Win-toets om het Start-paneel te openen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer". Selecteer in het geopende venster het item "Eigenschappen". Ga nu naar de Device Manager-link die in de linkerkolom wordt weergegeven.

Stap 4

Vouw het submenu Netwerkadapters uit en open de eigenschappen voor de hardware waarop de vereiste bestanden niet zijn geïnstalleerd. Ga naar het tabblad "Stuurprogramma".

Stap 5

Klik op de knop Bijwerken en kies een handmatige zoekmethode voor bestanden. Open de lade van het dvd-station en plaats uw Windows-opstartschijf erin. Klik op de knop "Bladeren" nadat u het item "Verwisselbare media zoeken" hebt geactiveerd.

Stap 6

Markeer de hoofdmap van de dvd en klik op de knop "Openen". Wacht terwijl het systeem de schijf scant en de benodigde stuurprogramma's installeert.

Stap 7

Als u met deze methode niet de bestanden kunt vinden die u nodig hebt, gebruik dan een andere computer om toegang te krijgen tot internet. Sam-stuurprogramma downloaden. Met zijn hulp kunt u stuurprogramma's voor de meeste apparaten installeren.

Stap 8

Voer het toepassingsbestand uit vanuit de hoofdmap van het gedownloade programma. Na een tijdje krijgt u een lijst met apparaten waarvan de stuurprogramma's kunnen worden bijgewerkt. Schakel de selectievakjes in van alle items met de afkorting LAN in hun naam.

Stap 9

Ga naar het menu Installeren en selecteer Geselecteerd installeren. Start uw computer opnieuw op nadat u de installatie van het stuurprogramma hebt voltooid. Controleer of de netwerkadapter actief is.

Populair per onderwerp